• Tanaga Grup

  • Nagara jual

  • Grup ngagaduhan pabrik

  • Grupna ngagaduhan gudang

Tentang Kami

Kenalan parusahaan urang

Sichuan Mingtaishun CNC Cutting Tools Co., Ltd. Mangrupikeun cabangna milik Sichuan Mingtaishun Carbide Co., Ltd. anu disebatkeun "MTS", mangrupikeun panyadia jasa komprehensif global pikeun solusi motong karbida kanggo ngagiling, alat cicing, nyieun liang sareng sistem pakakas tina desain dugi ka penjualan, kalayan kapuasan pelanggan anu hadé.

Tambih deui

Naha Pilih Kami

Pangrojong kawijakan

Téknologi Produk

Alat canggih

Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah. lokakarya produksi standar anu bersih sareng modéren, sareng sistem manajemen kualitas ilmiah

Tingali Deui

Perusahaan ngagaduhan pangembang rékayasa sareng ngahususkeun dina ngahasilkeun pabrik akhir, keran, latihan. agul sareng jinis alat khusus anu sanés ku téknologi anu luhung

Tingali Deui

Kami henteu ngan ukur ngalatih téhnik mékanis terampil tapi ogé dipasang alat-alat mesin CNC anu canggih

Tingali Deui

Tampilan produk

Pikeun nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur

Parabot Produksi

Prosés manufaktur urang

WALTER Helitronic Power Tool Grinder

Walter mangrupikeun pabrikan kelas grinding mesin kelas dunya, alat mesin éléktrolit sareng alat ukur CNC. Hal ieu seueur dianggo dina produksi sareng ngagiling alat motong logam ..

Mesin ukur ZOLLER

Deteksi Zoller sareng pangukuran 4.0 solusi ngabantosan anjeun pikeun nyiapkeun masa depan pabrik anu cerdas. Tina deteksi bahan anu lebet dugi ka diolah dugi ka réngsé detéksi produk ..

Liniér FX

FX linier nyayogikeun otomatisasi sareng sababaraha jinis fungsi tambahan pikeun ngahontal épisiénsi produksi anu langkung luhur. Kakuatan ngagiling spindle nyaéta 9.5Kw, sareng éta dilengkepan ku grinding dobel ..

Balai Berita

Kenalan kami sacara real waktos
11-27

Paménta alat motong karbida stabil, sareng paménta alat-alat tahan kaésaan dileupaskeun

Diantara alat motong, karbida semén utamina dianggo salaku bahan pakakas motong, sapertos alat péngkolan, milli ...

The demand of carbide cutting tools is stable, and the demand of wear-resistant tools is released

Paménta alat motong karbida stabil, sareng paménta alat-alat tahan kaésaan dileupaskeun

Diantara alat motong, karbida semén utamina dianggo salaku bahan pakakas motong, sapertos alat péngkolan, milli ...

11-27

Solusi pikeun masalah panggilingan alat karbida semén

Masalah panggilingan sareng solusi anu mungkin Geter kaleuleusan nalika digiling 1. Lemes clamping Mungkin soluti ...

11-27
11-27

Paménta alat motong karbida stabil, sareng paménta alat-alat tahan kaésaan dileupaskeun

Diantara alat motong, karbida semén utamina dianggo salaku bahan pakakas motong, sapertos alat péngkolan, milli ...

The demand of carbide cutting tools is stable, and the demand of wear-resistant tools is released

Paménta alat motong karbida stabil, sareng paménta alat-alat tahan kaésaan dileupaskeun

Diantara alat motong, karbida semén utamina dianggo salaku bahan pakakas motong, sapertos alat péngkolan, milli ...

11-27

Solusi pikeun masalah panggilingan alat karbida semén

Masalah panggilingan sareng solusi anu mungkin Geter kaleuleusan nalika digiling 1. Lemes clamping Mungkin soluti ...

11-27
11-27

Paménta alat motong karbida stabil, sareng paménta alat-alat tahan kaésaan dileupaskeun

Diantara alat motong, karbida semén utamina dianggo salaku bahan pakakas motong, sapertos alat péngkolan, milli ...

Paménta alat motong karbida stabil, sareng paménta alat-alat tahan kaésaan dileupaskeun

Diantara alat motong, karbida semén utamina dianggo salaku bahan pakakas motong, sapertos alat péngkolan, milli ...

11-27

Solusi pikeun masalah panggilingan alat karbida semén

Masalah panggilingan sareng solusi anu mungkin Geter kaleuleusan nalika digiling 1. Lemes clamping Mungkin soluti ...

11-27
  • HANSONG
  • Sumitomo
  • Kyocera-Logo
  • KORLOY3