HRC60 Carbide 2 Flute Micro End Mill

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo ZK40SF kalayan kontén Co 12% sareng ukuran sisikian 0,6um

Palapis: AlTiSiN, kalayan teu karasa sareng stabilitas termalna dugi ka 4000HV sareng 1200 ℃, masing-masing

Toleransi Diaméter Pabrik Tungtung: 1 < D≤6 -0.010 ~ -0.030; 6 < D≤10 -0.015 ~ -0.040; 10 < D≤20 -0.020 ~ -0.050


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Diaméter D Ngukur Panjang Lc Diaméter Shank d Sakabehna Panjang L Suling
0,2 0.4 4 50 2
0.3 0.6 4 50 2
0.4 0,8 4 50 2
0,5 1 4 50 2
0.6 1.2 4 50 2
0,7 1.4 4 50 2
0,8 1.6 4 50 2
0,9 1.8 4 50 2

 

  Bahan Workpiece
 Baja Karbon  Baja waja  Tuang Beusi  Alloy Aluminium  Tambaga Alloy  Beusi sténless  Baja atos
Y Y Y       Y

Y fit Cocog

Tarékah kami nyaéta "integritas heula, kualitas pangsaéna". Kami gaduh kayakinan dina nyayogikeun anjeun jasa anu saé sareng produk idéal. Kami ngarep pisan kami tiasa ngawangun kerjasama bisnis win-win sareng anjeun di payun!
Kami ogé ngagaduhan kamampuan integrasi anu kuat pikeun nyayogikeun jasa anu pangsaéna, sareng ngarencanakeun ngawangun gudang di sababaraha nagara di dunya, anu bakal langkung merenah pikeun ngalayanan konsumén urang.
Kami nampi pisan bantosan anjeun sareng bakal ngalayanan palanggan kami di bumi sareng di mancanagara kalayan produk anu kualitasna unggul sareng jasa anu hadé pikeun gaya pangembangan salajengna sapertos biasa. Kami yakin anjeun bakal nguntungkeun tina profesionalisme urang ayeuna.
Pilihan lega sareng pangiriman gancang pikeun anjeun! Filosofi kami: Kualitas saé, jasa hébat, tetep ningkat. Kami ngarepkeun yén seueur babaturan anu ngiringan gabung di kulawarga urang pikeun pangwangunan salajengna caket payun!
Kami yakin yén hubungan bisnis anu saé bakal ngabalukarkeun silih kauntungan sareng paningkatan pikeun kadua pihak. Kami parantos netepkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng suksés kalayan seueur nasabah ngalangkungan kapercayaan kana jasa sareng integritas khusus pikeun ngalakukeun bisnis. Kami ogé ngaraosan reputasi tinggi ngalangkungan kinerja anu saé. Kinerja anu langkung saé bakal diarepkeun salaku prinsip integritas urang. Bakti sareng Steadiness bakal tetep angger waé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami