HRC65 Carbide Panjang Panjang 2F Bola Irung Tungtung Mill

Pedaran pondok:

1. logam dasar WC Rupa gaduh kateguhan tinggi, ditutupan ku Nacos palapis biru nano kuno, palapis nano, tahan maké.

2. Ngaleungitkeun chip kapasitas ageung, ngaleupaskeun chip gancang, henteu gampang nempel kana péso, sadar ngolah efisiensi tinggi, presisi tinggi sareng langkung hérang tina bahan damel.

3. Hal ieu khusus dianggo pikeun motong pin gancang-gancang tina mesin panggilingan CNC, anu tiasa ningkatkeun kalancaran, ngirangan koefisien anggoan, ngirangan jumlah parobihan, ningkatkeun éfisiénsi alat mesin, sareng ngahémat waktos pamrosésan bahan pagawean.

4. Gaya motong saimbang, anu ngaleungitkeun eupan henteu rata sareng langkung kondusif pikeun mesin.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Spésifikasi
Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 50-2F 3 6 3 50 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 75-2F 3 6 3 75 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 100-2F 3 6 3 100 2 2
MTS-R0.5 * 2 * 4 * 50-2F 1 2 4 50 2 1
MTS-R0.75 * 3 * 4 * 50-2F 1.5 3 4 50 2 1
MTS-R1 * 4 * 4 * 50-2F 2 4 4 50 2 1
MTS-R1.25 * 5 * 4 * 50-2F 2.5 5 4 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 4 * 50-2F 3 6 4 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 4 * 50-2F 3.5 7 4 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 50-2F 5 10 5 50 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 75-2F 5 10 5 75 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 100-2F 5 10 5 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 6 * 50-2F 5 10 6 50 2 1
MTS-R3 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-R3.5 * 14 * 8 * 60-2F 7 14 8 60 2 1
MTS-R4 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-R4.5 * 18 * 10 * 75-2F 9 18 10 75 2 1
MTS-R5 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-R5.5 * 22 * ​​12 * 75-2F 11 22 12 75 2 1
MTS-R6 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

Salami mangtaun-taun, urang parantos nuturkeun prinsip berorientasi konsumén, kualitas dumasar, ngudag kaunggulan, silih bagikeun kauntungan. Kami arepkeun, kalayan kaikhlasan pisan sareng wasiat anu hadé, ngagaduhan kahormatan pikeun ngabantosan pasar salajengna anjeun.
Salaku integrasi ékonomi dunya mawa tangtangan sareng kasempetan pikeun industri xxx, perusahaan kami, ku ngalaksanakeun kerja sama tim kami, kualitas munggaran, inovasi sareng saling nguntungkeun, cukup yakin pikeun nyayogikeun klien kami kalayan tulus produk anu mumpuni, harga kalapa sareng jasa hébat, sareng ngawangun masa depan anu langkung cerah dina sumanget langkung luhur, gancang, langkung kuat sareng réréncangan sasarengan sareng ngalaksanakeun disiplin.
Urang kedah teraskeun ngadukung filosofi bisnis "kualitas, komprehensif, éfisién" tina sumanget jasa "jujur, tanggung jawab, inovatif", nurut kana kontrak sareng patuh kana reputasi, produk kelas munggaran sareng ningkatkeun palayanan ngabagéakeun palanggan luar negeri.
Kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara klien luar negeri sareng domestik. Taat kana prinsip manajemén "berorientasi kiridit, palanggan heula, efisiensi tinggi sareng jasa asak", urang ngabagéakeun pisan babaturan ti sagala rupa kahirupan pikeun gawé bareng kami.
Kami gaduh pangsa ageung di pasar global. Perusahaan urang gaduh kakuatan ékonomi anu kuat sareng nawiskeun jasa jual anu saé. Kami parantos netepkeun iman, marahmay, hubungan bisnis anu harmonis sareng konsumén di nagara anu béda. , sapertos Indonésia, Myanmar, Indi sareng nagara-nagara Asia Tenggara sanésna sareng nagara-nagara Éropa, Afrika sareng Amérika Latin.
Sajauh produk kami parantos diekspor ka wétan Éropa, Wétan Tengah, Tenggara, Afrika sareng Amérika Kidul sareng sajabana. Kami gaduh penjualan yérés 13 taun di beulahan Isuzu di bumi sareng di luar negeri sareng kapamilikan sistem mariksa bagian Isuzu éléktronik anu dimodernisasi. Kami ngahargaan inti inti kami tina kajujuran dina bisnis, prioritas dina jasa sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun palanggan sareng produk anu saé kualitas luhur sareng jasa anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk