60 HRC Square End mill-4 Suling

Pedaran pondok:

Fitur Produk

1. Tepi motong Husus: Tepi motong khusus tiasa ningkatkeun kamampuan motong. Hirupna pakakas sareng mesin bakal langkung lami

2. Suling lemes sareng lega: Suling lemes sareng lega bakal ngaleungitkeun potongan langkung gampang

3. Kalapis tahan Panas: Kalayan palapis HELICA anu tahan panas, tiasa dianggo pikeun ngolah gancang-gancang

4. Palapis Perunggu: Dina palapis perunggu, abrasi naon waé gampang dikenal

5. Bahan baku Berkualitas Tinggi: Bahan baku digunakeun tina kateguhan tinggi, tungsten karbon saukuran gandum

6. Perawatan permukaan anu Dipoles: Kalayan perlakuan permukaan anu digosok tinggi, ngirangan koefisien gesekan tiasa dikirangan, épisién bubut tiasa ditingkatkeun, langkung waktos produksi tiasa disimpen


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 4 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 4 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 4 2
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 4 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 4 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 4 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 4 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 4 2
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 4 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 4 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 4 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 4 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 4 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 4 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 4 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 4 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 4 2
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 4 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 4 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 4 2
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 4 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 4 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 4 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 4 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 4 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 4 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 4 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 4 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 4 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 4 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 4 2

BUBUKA Singkat

Hai, wilujeng sumping ka Alat MTS

-Kami produsen profesional alat panggilingan sareng langkung ti 25-taun pangalaman dina bidang ieu.

-Urang nyayogikeun sababaraha rupa pakakas pikeun anjeun. Anjeun tiasa ngahubungan kami sasuai ka kabutuhan anjeun atanapi nuturkeun kami pikeun inpormasi lengkep.

-Kami gaduh macem-macem jinis pabrik karbida padet, 2/3/4/6 Suling, pabrik datar / pasagi, pabrik tungtung irung bola, sudut tungtung radius pabrik, pabrik stainless steel, pabrik tungtung alloy aluminium, pabrik tungtung anu kasar, tapered pabrik tungtung, pabrik tungtung mikro, pabrik tungtung beuheung panjang, pabrik tungtung non-standar, jsb.

 

PAKET

Step1: Panggilingan cutter parantos réngsé sareng dikirim ka gudang

Step2: Hiji pabrik tungtung dilebetkeun kana kotak palastik.

Step3: Anggo kertas gelembung udara pikeun ngempelkeun kertas plastik

Step4: Pasang barang dibungkus ku kertas gelembung udara dina karton pengepakan alit

Step5: Pasang kertas gelembung udara anu sanés dina barang sareng bungkus

Step6: Dikirim ku perusahaan logistik atanapi nyatakeun numutkeun kabutuhan pelanggan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami