45 HRC Carbide 2 Suling Standar Panjang Mills Akhir

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um.
Palapis: AlTiN, Eusi aluminium tinggi nyayogikeun tahan panas sareng oksidasi anu hadé.
Toleransi Diaméter Pabrik Tungtung: 1 < D≤6 -0.010 ~ -0.030; 6 < D≤10 -0.015 ~ -0.040; 10 < D≤20 -0.020 ~ -0.050


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Fitur Produk
1. Tepi motong khusus: ujung motong khusus tiasa ningkatkeun kamampuan motong. Hirupna pakakas sareng mesin bakal langkung lami
2. Suling Gamelan Sareng Leueur: Suling lemes sareng lega bakal ngaleungitkeun cutatan langkung gampang
3. Kalapis tahan Panas: Kalayan palapis TiALN anu tahan panas, tiasa dianggo pikeun ngolah gancang-gancang
4. Palapis Hideung: Dina palapis hideung, abrasi naon waé gampang dikenal
5. Bahan Baku Berkualitas Tinggi: Bahan baku digunakeun tina kateguhan tinggi, tungsten karbon saukuran gandum
6. Perawatan Permukaan anu Dipoles: Kalayan perlakuan permukaan anu dipoles tinggi, koefisien gesekan tiasa dikirangan, épisiénsi bubut tiasa ditingkatkeun, langkung waktos produksi tiasa disimpen

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y

       

Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 2 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 2 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 2 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 2 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 2 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 2 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 2 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 2 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 2 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 2 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 2 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 2 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 2 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 2 2
MTS-2.5 * 7 * 6 * 50 2.5 7 6 50 2 1
MTS-3 * 8 * 6 * 50 3 8 6 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 6 * 50 3.5 10 6 50 2 1
MTS-4 * 10 * 6 * 50 4 10 6 50 2 1
MTS-4.5 * 12 * 6 * 50 4.5 12 6 50 2 1
MTS-5 * 13 * 6 * 50 5 13 6 50 2 1
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 2 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 2 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 2 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 2 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 2 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 2 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 2 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 2 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 2 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 2 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 2 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 2 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 2 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 2 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 2 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 2 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 2 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 2 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 2 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 2 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 2 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 2 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 2 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 2 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 2 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 2 2

 Simpenan pikeun pangiriman gancang 
wer_n

 

Nyanghareupan persaingan pasar global anu sengit, kami ngaluncurkeun stratégi ngawangun mérek sareng ngamutahirkeun sumanget "jasa berorientasi manusa sareng satia", kalayan tujuan pikeun kéngingkeun pangakuan global sareng pamekaran berkelanjutan.
Samentawis éta, urang nuju ngawangun sareng nyéépkeun pasar segitiga & kerjasama strategis pikeun ngahontal ranté suplai perdagangan multi-win pikeun dilegakeun pasar urang sacara vertikal sareng horizontal pikeun prospek anu langkung cerah. pamekaran. Filsafat urang pikeun nyiptakeun produk hemat biaya, ngamajukeun jasa anu sampurna, damel babarengan pikeun manpaat jangka panjang sareng silih, teguh modeu komprehensif sistem pemasok anu hadé sareng agén pamasaran, mérek sistem penjualan kerjasama strategis.
Kalayan beuki seueur produk Cina di sakumna dunya, bisnis internasional urang ngembang pesat sareng indikator ékonomi naékna ageung taun ka taun. Kami gaduh kayakinan anu cekap pikeun nawiskeun anjeun dua produk sareng jasa anu langkung saé, sabab kami langkung kuat, propésional sareng pangalaman dina domestik sareng internasional.
Perusahaan kami keukeuh kana tujuan "nyandak prioritas jasa pikeun standar, jaminan kualitas pikeun mérek, ngalakukeun bisnis dina iman anu saé, pikeun nyayogikeun jasa anu propésional, gancang, akurat sareng tepat waktuna pikeun anjeun". Kami ngabagéakeun palanggan anu lami sareng énggal pikeun negosiasi sareng kami. Kami bakal ngalayanan anjeun kalayan tulus!



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami