HRC45 Carbide Standar Panjang Bor Bor

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um. Suling: 3 suling, sacara efektif ngécéskeun vibra- sareng motong anu stabil

A Type: Desain ganda-ujung nyayogikeun bérés lemes sareng cocog pikeun mesin semi-bérés sareng bérés.

Tipe B: Desain tunggal-ujung, sabeulah seukeut, saé pikeun dipiceun chip, kecepatan motong tinggi, seueur dianggo dina mesin kasar


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

DiameterD Panjang motongLc Diaméter Shankd Gancangna PanjangL Suling
3 9 3 50 3
1 3 4 50 3
1.5 5 4 50 3
2 6 4 50 3
2.5 8 4 50 3
3 9 4 50 3
3.5 12 4 50 3
4 12 4 50 3
5 15 5 50 3
2 6 6 50 3
3 9 6 50 3
4 12 6 50 3
5 15 6 50 3
6 18 6 50 3
7 21 8 60 3
8 24 8 60 3
9 27 10 75 3
10 30 10 75 3
11 33 12 75 3
12 36 12 75 3
14 35 14 80 3
14 45 14 100 3
16 45 16 100 3
18 45 18 100 3
20 45 20 100 3

Y fitSuitable

  Bahan Workpiece
 Baja Karbon  Baja waja  Tuang Beusi  Alloy Aluminium  Tambaga Alloy  Beusi sténless  Baja atos
      Y Y    

Kalayan produk kelas munggaran, jasa anu saé, pangiriman gancang sareng harga pangsaéna, kami parantos kéngingkeun pujian konsumén asing pisan. Produk kami parantos diékspor ka Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng daérah sanés.
Tujuan perusahaan: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Wangunan énjing babarengan babarengan! Perusahaan kami nganggap "harga anu wajar, waktos produksi épisién sareng jasa purna jual anu saé" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami.
Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarecah halangan-halangan éta pikeun mastikeun anjeun nampi naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami.
Kapercayaan mangrupikeun prioritas, sareng jasa éta vitalitas. Kami janji kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun kualitas anu saé sareng produk harga anu wajar pikeun palanggan. Kalayan kami, kaamanan anjeun dijamin.
Nyayogikeun Produk Berkualitas, Pelayanan Anu Saé, Harga Kompetitif sareng Pangiriman Ajakan. Produk kami ngajual ogé kadasar di pasar domestik sareng luar negeri. Perusahaan kami nyobian janten salah sahiji panyayogi penting di Cina.
Perusahaan kami nawiskeun rangkeian lengkep ti pra-penjualan dugi ka layanan purna jual, ti pamekaran produk dugi ka inok panggunaan pangropéa, dumasar kana kakuatan téknis anu kuat, kinerja produk anu unggul, harga anu wajar sareng jasa anu sampurna, kami bakal teras ngembangkeun, pikeun nyayogikeun produk jeung jasa kualitas luhur, sareng ngamajukeun kerjasama anu berkepanjangan sareng konsumén kami, pangwangunan umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami