65 HRC Square End mill-4 Suling

Pedaran pondok:

· Ngaktipkeun mesin efisiensi-tinggi dina motong sisi bahan karasa luhur (dugi ka HRC 70).
· Lapisan multilayer nanoparticle.
· Cocog pikeun mesin bahan karasa luhurna tina HRC 45 dugi ka 70 kusabab abah sarung tinggi sareng suhu oksidasi awal anu tinggi.
· Cocog pikeun rupa-rupa bahan padamelan ti waja umum dugi ka waja karasa tinggi.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 2 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 2 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 2 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 2 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 2 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 2 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 2 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 2 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 2 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 2 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 2 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 2 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 2 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 2 2
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 2 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 2 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 2 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 2 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 2 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 2 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 2 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 2 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 2 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 2 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 2 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 2 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 2 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 2 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 2 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 2 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 2 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 2 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 2 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 2 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 2 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 2 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 2 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 2 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 2 2

Kauntungan Klién:

1. Langkung panghasilan: kusabab saham ageung kami, biaya alat tiasa dikontrol. Kalayan harga kalapa kami, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahasilkeun langkung seueur pendapatan tapi kalayan biaya anu langkung handap.

2. Henteu kualitas ngawadul: Ku ngadalikeun kualitas tina bahan baku dugi ka prosés produksi sareng 100% dikaluarkeun sateuacan dikintunkeun, janten kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngajauhan klien manajemén pikeun masalah kualitas.

3. jasa warung hiji eureun: urang gaduh rupa-rupa alat panggilingan cnc, bit router cnc sareng alat pangeboran cnc. Anjeun teu kedah mésér dimana-mana sareng mayar biaya pengiriman dimana-mana.

4. Ningkatkeun tingkat konvérsi klien: kalayan pangalaman téknis sareng pasar kami, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahasilkeun langkung seueur palanggan kalayan tingkat konversi anu langkung luhur.

5. eupan balik gancang: kami nawiskeun jasa online 24 jam, aya patarosan ti anjeun atanapi klien anjeun bakal langsung dibales, klien anjeun bakal senang, maka anjeun bakal senang.

6. Alat cutomized: Parabot khusus tiasa disayogikeun sesuai gambar sareng karya anjeun.

Perusahaan gaduh sistem manajemen anu sampurna sareng sistem jasa saatos-penjualan. Kami bakti diri pikeun ngawangun pelopor dina industri filter. Pabrik urang daék kerjasama sareng konsumén anu béda di jero negeri sareng luar negeri pikeun kéngingkeun masa depan anu langkung saé sareng langkung saé.
Kusabab stabilitas produk kami, pasokan tepat waktu sareng jasa tulus kami, kami tiasa ngajual produk kami henteu ngan ukur di pasar domestik, tapi ogé diékspor ka nagara sareng daérah, kalebet Wétan Tengah, Asia, Éropa sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. . Dina waktos anu sasarengan, urang ogé ngalakukeun pemesanan OEM sareng ODM. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngalayanan perusahaan anjeun, sareng ngawangun kerjasama anu suksés sareng ramah sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami