45 HRC Carbide 3 Suling Standar Panjang Tungtung Mills pikeun Aluminium dua kali

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um. Suling: 3 suling, sacara efektif ngécéskeun vibra- sareng motong anu stabil
A Type: Desain ganda-ujung nyayogikeun bérés lemes sareng cocog pikeun mesin semi-bérés sareng bérés.
Tipe B: Desain tunggal-ujung, sabeulah seukeut, saé pikeun dipiceun chip, kecepatan motong tinggi, seueur dianggo dina mesin kasar


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Ngaleupaskeun chip sareng kaku alat ku jumlah (N) suling

Jumlah suling mangrupikeun bagian penting pikeun ngendalikeun kinerja pabrik tungtung. Sacara umum, upami aya sababaraha suling, gampang ngaleupaskeun kiripik, tapi daérah anu kawilang bagian janten langkung alit sahingga janten kaku alatna digolongkeun sareng ngaktipkeun alat pikeun ngahégak motong. Di sisi anu sanésna, upami aya seueur suling, daérah bagianna janten langkung ageung sareng kakueunna janten langkung luhur, tapi kapasitas chipna turun kumargi ngirangan saku chip sareng gampang diblokir ku chip.
Kakuatan pakakas ku panjang (L) suling
Panjang alatna langkung pondok, beuki luhur kaku sareng kinerja motong.
Panjang suling janten dua kali, kaku tina pabrik tungtung murag kana 1/8. Kusabab pabrik tungtung mangrupikeun alat pikeun mindahkeun sacara horisontal, penting pikeun kaku alat janten sabanding tibalik kana panjang alat. Nganggo suling langkung panjang anu kedahna henteu saé.
Anjeun tiasa milih suling anu cocog pikeun kaayaan motong anjeun ayeuna ALATAN XUTE JIFENG, kami ngagaduhan rupa-rupa barang.

Bentuk suling handapeunna

Bentuk utama suling handap nyaéta Square END / Ball END / Radius End.
Kami parantos nyayogikeun seueur barang pikeun panggunaan anu beragam ogé barang-barang utama suling handap.

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y


Spésifikasi
Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 9 * 3 * 50 3 9 3 50 3 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 3 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 3 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 3 1
MTS-1.5 * 5 * 4 * 50 1.5 5 4 50 3 1
MTS-2 * 6 * 4 * 50 2 6 4 50 3 1
MTS-2.5 * 8 * 4 * 50 2.5 8 4 50 3 1
MTS-3 * 9 * 4 * 50 3 9 4 50 3 1
MTS-3.5 * 12 * 4 * 50 3.5 12 4 50 3 1
MTS-4 * 12 * 4 * 50 4 12 4 50 3 2
MTS-4 * 20 * 4 * 75 4 20 4 75 3 2
MTS-4 * 25 * 4 * 100 4 25 4 100 3 2
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 15 5 50 3 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 3 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 6 100 3 2
MTS-2 * 6 * 6 * 50 2 6 6 50 3 1
MTS-3 * 9 * 6 * 50 3 9 6 50 3 1
MTS-4 * 12 * 6 * 50 4 12 6 50 3 1
MTS-5 * 15 * 6 * 50 5 15 6 50 3 1
MTS-6 * 18 * 6 * 50 6 18 6 50 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 75 6 30 6 75 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 3 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 3 2
MTS-7 * 21 * 8 * 60 7 21 8 60 3 1
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 24 8 60 3 2
MTS-8 * 35 * 8 * 75 8 35 8 75 3 2
MTS-8 * 40 * 8 * 100 8 40 8 100 3 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 3 2
MTS-9 * 27 * 10 * 75 9 27 10 75 3 1
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 30 10 75 3 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 3 2
MTS-11 * 33 * 12 * 75 11 33 12 75 3 1
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 36 12 75 3 2
MTS-12 * 45 * 100 12 45 12 100 3 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 3 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 3 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 2
MTS-14 * 65 * 14 * 150 14 65 14 150 3 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 2
MTS-16 * 65 * 16 * 150 16 65 16 150 3 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 3 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 3 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami