60 HRC Carbide 2 Suling Standar Panjang Bola Irung Tungtung Mills

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo ZK40SF kalayan kontén Co 12% sareng ukuran sisikian 0,6um

Palapis: AlTiSiN, kalayan teu karasa sareng stabilitas termalna dugi ka 4000HV sareng 1200 ℃, masing-masing

Toleransi Diaméter Pabrik Tungtung: 1 < D≤6 -0.010 ~ -0.030; 6 < D≤10 -0.015 ~ -0.040; 10 < D≤20 -0.020 ~ -0.050


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Spésifikasi
Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-4 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-4 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-4 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-6 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-6 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-6 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-6 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-8 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-8 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-8 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-8 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-10 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-10 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-10 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-12 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-12 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-12 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-14 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-14 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-16 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-16 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-18 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-18 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-20 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-20 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

Ringkesan kauntungan
1. kualitasna saé
Sadaya pakakas didamel ku Walter ti Jérman sareng ANCA ti Australia. Urang tiasa ngajamin kualitas luhur sareng kinerja anu saé.
Unggal pakakas diperiksa ku Guhring ngadeteksi alat-alat ti Jérman, Mitutoyo ngadeteksi alat-alat ti Jepang sareng presetter alat PARLEC ti Amérika.
2. Bahan baku super sareng stabil
100% bahan bubuk tungsten primér. Héséna tina HRC40-HRC70.
Kakuatan bending tiasa ngahontal 2500-2800. Parabotna mangrupikeun tungku sinu vakum. Cocog pikeun ngolah alloy, tambaga, kapang kapang umum. non-perlakuan stainless steel Kalayan palapis Emas ALTIN-S.
3. Super palapis
Palapis kinerja tinggi ngajantenkeun umur cutter langkung lami, ningkatkeun kalancaran sareng ngirangan koefisien gesekan.
4. reputasi tinggi
Kami gaduh seueur distributor atanapi grosir di seueur nagara.

Kami hoyong ngundang konsumén ti luar negeri kanggo ngabahas bisnis sareng kami. Urang tiasa nyayogikeun palanggan sareng produk anu saé kualitas luhur sareng jasa anu saé. Kami yakin yén kami bakal ngagaduhan hubungan koperasi anu saé sareng ngajantenkeun masa depan anu cemerlang pikeun kadua pihak.
Staffs kami anu beunghar pangalaman sareng dilatih ketat, kalayan kanyaho profésional, kalayan énergi sareng salawasna hormat konsumén maranéhanana salaku No 1, sareng janji bakal ngalakukeun anu pangalusna pikeun nyadiakeun layanan anu épéktip sareng individu pikeun konsumén. Perusahaan merhatoskeun pikeun ngajaga sareng ngembangkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng konsumén. Kami janji, salaku pasangan ideal anjeun, kami bakal ngembangkeun masa depan anu cerah sareng ngaraosan buah anu nyugemakeun sasarengan sareng anjeun, kalayan getol anu tetep, tanaga anu teu aya tungtungna sareng sumanget maju.
Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang, stabil sareng saé kalayan seueur pabrik sareng grosir di sakumna dunya. Ayeuna, urang ngarepkeun kerjasama anu langkung ageung sareng palanggan luar negeri dumasarkeun kana saling mangpaat. Punten kersa ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.
Aya alat-alat produksi canggih & pamrosésan sareng padamel terampil pikeun mastikeun produk kalayan kualitas luhur. Kami parantos mendakan jasa sateuacanna dijual, jual, saatos dijual pikeun mastikeun para nasabah anu tiasa diyakinkeun pikeun mesen. Dugi ka ayeuna produk kami ayeuna masih gancang sareng populér di Amérika Kidul, Asia Wétan, Wétan Tengah, Afrika, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk