Riwayat Perusahaan

ALAT MTS

2018

Siapkeun pabrik alat-alat dina akhir taun ieu

2017

Tutuwuhan bakal dipindahkeun deui ka SheHong teras di produksi

2016

Mikat investasi ka SheHong , Mimitian pabrik di akhir taun ieu

2015

Siapkeun perusahaan penjualan guangdong dongguan

2014

Dilegakeun skala pabrik pakakas, pusat mesin CNC dugi ka 20

2013

Ngamimitian pabrik alat

2012

Ngadegkeun Changzhou Mingtai Shun Carbide Co., Ltd.

2011

MTS didirikeun