Warta

  • The demand of carbide cutting tools is stable, and the demand of wear-resistant tools is released

    Paménta alat motong karbida stabil, sareng paménta alat-alat tahan kaésaan dileupaskeun

    Diantara alat motong, karbida semén utamina dianggo salaku bahan pakakas motong, sapertos alat péngkolan, pemotong panggilingan, planer, bit bor, alat pikaboseneun, sareng sajabana éta dianggo pikeun motong beusi cor, logam non-ferrous, plastik, serat kimia, grafit, kaca, batu sareng waja biasa, sareng ogé pikeun cuttin ...
    Maca deui
  • Solution to milling problem of cemented carbide tool

    Solusi pikeun masalah panggilingan alat karbida semén

    Masalah panggilingan sareng solusi anu mungkin Geter kaleuleuwihan nalika panggilingan 1. Lemes clamping Solusi mungkin. Meunteun gaya motong sareng arah pangrojong atanapi ningkatkeun clamping. Gaya motong diréduksi ku ngirangan jero motong. Mesin motong panggilingan kalayan huntu jarang sareng nada anu bénten ...
    Maca deui
  • Diagram of an end mill

    Diagram tina pabrik tungtung

    Ringkesan Penting: Kanggo motong gancang sareng kaku anu paling hébat, gunakeun pabrik tungtung anu langkung pondok kalayan diaméterna langkung ageung Pabrik tungtung helix variabel ngirangan obrolan sareng geter Paké kobalt, PM / Plus sareng ca ...
    Maca deui