Solusi pikeun masalah panggilingan alat karbida semén

Masalah panggilingan sareng solusi anu mungkin

Geter kaleuleuwihan nalika panggilingan

1. Goréng clamping

Solusi anu mungkin.

Meunteun gaya motong sareng arah pangrojong atanapi ningkatkeun clamping.

Gaya motong diréduksi ku ngirangan jero motong.

Pemotong panggilingan kalayan huntu jarang sareng nada anu béda tiasa kéngingkeun pangaruh motong langkung aktif.

Pilih l-alur kalayan radius tip fillet tip alit sareng rupa paralel leutik.

Pilih agul anu henteu dilapis atanapi ipis ku palapis halus

2. Bahan damelna henteu panceg

Pemotong panggilingan taktak kuadrat kalayan alur ngagaru positip (sudut derajat utama 90 derajat) dianggap.

Pilih agul ku alur L

Ngurangan gaya motong aksial - nganggo jero motong anu handap, radius ujung tip alat alit sareng permukaan sajajar alit.

Pilih cutter panggilingan huntu jarang sareng nada huntu anu béda.

3. Alat overhanging ageung dianggo

Sakumaha leutikna.

Anggo cutter panggilingan jarang sareng nada anu béda.

Saimbang gaya motong radial sareng aksial - anggo 45 derajat sudut defleksi utama, radius fillet irung ageung atanapi alat karbida nganggo agul buleud.

Ningkatkeun tingkat pakan per huntu

Anggo agul motong agul-agul-l / M.

4. Panggilingan taktak kuadrat sareng spindle henteu stabil

Milih diameter alat karbida pangleutikna anu tiasa

Pilih alat karbida sareng sabeulah kalayan sudut rake positip

Cobian panggilingan sabalikna

Pariksa simpangan spindle pikeun nangtoskeun naha mesin tiasa nahan éta

5. Tuangeun méja tempat teu teratur

Cobian panggilingan sabalikna

Ketang eupan mesin.


Waktos Post: Nov-27-2020