Parabot Produksi

Éta ngadopsi spindle servo drive magnet permanén, struktur kolom sabalikna, antar muka spéktral HSK, nganggo kontak taper sareng pesawat, henteu aya geter, tiasa ngajaga torsi konstan dina kisaran kecepatan, ngajamin stabilitas kecepatan tinggi sareng ngagiling kaku, kontrol sistem hareup sareng tukang, Cekap , calakan, hemat biaya, sareng saderhana dioperasikeun. Ngolah batch cutter panggilingan standar, cutter bola, cutter irung buleud sareng alat komprehensif anu sanés

WALTER Helitronic Power Tool Grinder

ANCA-FX5 LINEAR Alat coét

DEKEP Lima sumbu CNC Alat coét

Pusat Pangolahan Palapis

Tungku sinter tekanan rendah kompatibel sareng sababaraha fungsi sapertos dewaxing, vakum sinter, low-pressure sintering, low-pressure processing, sareng suasana sintering. Hal ieu utamina dianggo pikeun tekanan low tina produk anu dipencét, pamrosésan tekanan low pikeun produk anu disinter sareng disaluyukeun karbon pikeun produk anu diteken. Fungsi utama pikeun nyaring tekanan rendah nyaéta pikeun ngirangan pori-pori mikroskopis dina karbida semén. Pori-pori dina awak anu sinter parantos dileungitkeun nalika tahap nyeupkeun vakum. Tahap mencét utamina pikeun ngaleungitkeun pori-pori mikroskopis.

Mesin ukur ZOLLER

Deteksi Zoller sareng pangukuran 4.0 solusi ngabantosan anjeun pikeun nyiapkeun masa depan pabrik anu cerdas. Ti deteksi bahan anu lebet dugi ka diolah dugi ka réngsé detéksi produk ...

Tungku Sintering Tekanan Rendah

Tungku sinter tekanan rendah kompatibel sareng sababaraha fungsi sapertos dewaxing, vakum sinter, low-pressure sintering, low-pressure processing, sareng suasana sintering. Hal ieu utamina dianggo pikeun tekanan low tina produk anu dipencét, pamrosésan tekanan low pikeun produk anu disinter sareng disaluyukeun karbon pikeun produk anu diteken. Fungsi utama pikeun nyaring tekanan rendah nyaéta pikeun ngirangan pori-pori mikroskopis dina karbida semén. Pori-pori dina awak anu sinter parantos dileungitkeun nalika tahap nyeupkeun vakum. Tahap mencét utamina pikeun ngaleungitkeun pori-pori mikroskopis.

Tungku sintering vakum

Pemanasan dina kaayaan vakum, dewaxing vakum sareng pitulung sinter pikeun ngaleungitkeun kokotor, ningkatkeun kasucian suasana anu nyaring, ningkatkeun tingkat kamampuan fase pengikat, sareng ngamajukeun réaksina. Salami prosés saring sadayana, awak anu disinter kandel ampir teu aya porositasna, sareng sababaraha épék fisik sareng kimia sareng panyaluyuan struktural dihasilkeun, sareng akhirna karbida semén anu padet sareng komposisi kimia anu tangtu, sipat fisik sareng mékanis, sareng

Alat ukur gambar alat

Nalika ngukur, alat ukur gambar alat ngajajar sareng ngukur alat tina dua arah. Éta tiasa ngawujudkeun ukuran sumbu-X, sumbu-Y, sumbu-Z, sumbu rotasi lénsa horizontal, sareng rotasi alat dina hiji clamping, anu ngajauhkeun sababaraha sumbu. Pikeun kasalahan anu dihasilkeun nalika clamping kadua, perlengkapan puteran presisi tinggi koaksial digunakeun dina lénsa ganda, anu ngagampangkeun pisan pangukuran. Diaméterna, panjang, motong ujung jarak, sudut ngagaru, sudut tukang, sareng sudut hélik alat tiasa réngsé dina hiji clamping. Pangukuran anu akurat pikeun sagala rupa diménsi sapertos sudut deklinasi utama sareng sudut defleksi sékundér