Biantara pupuhu

Inovasi Sareng Nyiar Kaleresan

Kapercayaan Téhnologi

Gotong royong sareng silih rahmat

Hormat pisan ka sadayana rerencangan anu merhatoskeun Sichuan Mingtaishun Group. Kusabab pamahaman, kapercayaan, perawatan sareng dukungan anjeun, Sichuan Mingtaishun Group bakal neraskeun pamekaran anu mantep. Mingtaishun Group bakal hirup dugi ka kapercayaan na sareng keukeuh kana inovasi sareng kamajuan dina industri alat CNC pikeun ngungkulan kasusah. Dina prosés ieu, urang henteu ngalaman sakedik kalem, sareng teras diinterpretasi kalayan syukur sareng profesionalisme yén perusahaan Mingtaishun komitmen pikeun "fokus kana téknologi alat, fokus kana kabutuhan pelanggan, ngumpulkeun hikmah tim, sareng nyumponan kabutuhan sosial".

Didirikeun taun 2011, Mingtaishun Group parantos ngalaman seueur parobihan sareng pamekaran. Éta ngadukung nilai inti "inovasi sareng milarian bebeneran, kredibilitas téknologi, kerjasama sareng silih ayaan", sareng ideu "mingpin jaman anyar alat motong sareng muka perjalanan énggal pikeun alat motong". Hilap kana maksud aslina sareng maju.

Ngalangkungan jaman kapengker, urang tiasa ngahontal prestasi dinten ayeuna kusabab ageung réformasi sareng pembukaan, dukungan sareng cinta sadaya séktor masarakat, tanaga kerja anu satia sareng stabil, sareng dedikasi jalma-jalma Mingtaishun. Ngudag sareng perjoangan anu teu henti.

Ningali kaayaan ayeuna, urang parantos gaduh tim anu terus-terusan narékahan pikeun ningkatkeun diri, tim anu berpengalaman, sareng téknologi industri kelas munggaran, alat produksi, sareng instrumen tés. Mingtaishun parantos janten salah sahiji pamasok anu hadé pikeun alat-alat CNC di Cina, sareng séri produk na parantos janten Puji unanimous ti seueur palanggan anu mangaruhan parantos nyumponan sumanget perusahaan Ming Taishun pikeun "ngamajukeun karajinan sareng ngudag kualitas anu saé".

Ningali ka hareup, kami komitmen pikeun "fokus kana kabutuhan pelanggan", nangkep pulsa jaman, nungkulan sumanget kerja keras, milarian inovasi sareng parobihan, sareng ngaléngkah misi hébat "ngarah era anyar motong alat sareng muka perjalanan anyar pikeun motong pakakas "sateuacana.

Kusabab impian, janten maju payun. Kalayan hiji inovasi téknis, hiji pamutahiran produk, hiji pamekaran pelanggan, sareng paningkatan manajemén sakedik, urang fokus kana nyiptakeun nilai pikeun konsumén, nyiptakeun kabeungharan pikeun masarakat, sareng nyiptakeun masa depan perusahaan sareng karyawan!