Tentang Kami

Mingtaishun

mts

Sichuan Mingtaishun CNC Cutting Tools Co., Ltd. Mangrupikeun cabangna milik Sichuan Mingtaishun Carbide Co., Ltd., anu disebatkeun "MTS", mangrupikeun panyadia jasa komprehensif global pikeun solusi motong karbida kanggo ngagiling, alat cicing , Nyiptakeun liang sareng sistem pakakas tina desain dugi ka penjualan, kalayan kapuasan pelanggan anu hadé.

MTS nyaéta ISO9001: 2008 sareng ISO14001 bijil pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan, sareng ngajaga jasa ka konsumén urang sacara global. Kami ngalakukeun sababaraha pancegahan pikeun ngajagaan kolega, konsumén, sareng mitra bisnis.
MTS kantor pusatna di propinsi Sichuan, Cina, sareng ngoperasikeun 1 kantor pusat sareng 4 perusahaan cabangna, sareng 7 kantor penjualan sacara global. Kalayan sakitar 10 taun pangalaman dina Carbide Research and Development. MTS ayeuna mangrupikeun palanggan anu nawiskeun teknologi tinggi seueur pilihan barang-barang katalog standar ogé kamampuan unik pikeun ngarancang sareng ngahasilkeun pikeun nanganan sarat mesin anu teu biasa, ngalayanan 60 nagara.

Nalika anjeun milih MTS, anjeun damel sareng jalma anu ngalaksanakeun hal anu pas pikeun silih sareng konsumén urang. Kami yakin dina ngamangpaatkeun kakuatan hubungan kolaborasi anu kuat, kaiket ku kapercayaan anu kami hasilkeun, pikeun nganteurkeun solusi motong logam anu inovatif sareng pangalaman jasa anu luar biasa pikeun kasuksesan anjeun.

Konsumén teras-terasan disambut pikeun nganjang ka perusahaan kami pikeun padamelan padamelan padamelan.

Kaunggulan

♦ Pangrojong kawijakan: Proyék dukungan konci kabijakan nasional, unit anggota Asosiasi Industri Tungsten Cina. Ngarasakeun inpormasi sareng sumberdaya industri tangan munggaran, sareng prospek lega pikeun pangwangunan.

♦ Kaunggulan industri:Alat komposit multifungsi, pakakas gancang sareng efisiensi luhur bakal janten arus utama pangwangunan alat. Nyanghareupan paningkatan jumlah bahan sesah mesin, industri alat kedah ningkatkeun bahan pakakas, ngembangkeun bahan alat énggal sareng struktur alat anu langkung wajar. Bahan karbida semén sareng aplikasi palapis ningkat.

♦ Kakuatan parusahaan: Kami gaduh 4 pabrik, 5 cabangna sareng 7 pusat pamasaran, ngaliput sakumna Cina.

♦ Kauntungan bakat:Kami ngagaduhan sakitar 500 karyawan, kalebet 80 tim R&D propésional, sareng tim penjualan sareng jasa langkung ti 200 jalma. Ngadegkeun hubungan strategis sareng paguron luhur Cina sapertos Sichuan University sareng University of Electronic Science and Technology.

♦ Kauntungan produk:Dina pilihan matérial, ZK30UF dianggo pikeun 55 derajat, Jinlu GU25UF dianggo pikeun 65 derajat, sareng Zigong YG10X dianggo prototipe pikeun 45 derajat. Ahli di bumi sareng di mancanagara padamelan pikeun ngendalikeun sadaya aspek produk perusahaan tina nyontokeun ka sinter, sahingga konsistensi sareng stabilitas batang dijaga sareng kualitas produk ningkat pisan.

♦ Kauntungan pasar:Kami gaduh ranté industri anu lengkep, harga anu wajar, pasokan anu pas waktuna, sareng pangguna tiasa silih tukeur pangalaman silih tukeur sareng pabrikan alat pikeun ngabahas kabingungan sareng solusi anu aya dina panggunaan alat motong. Sareng ngarobih rupa-rupa alat anu teu standar tina produksi batang kana desain alat numutkeun kabutuhan pelanggan.

♦ Kaunggulan manajemén: Kami ngenalkeun sistem manajemen ISO9001 (2008) / ISO9001 (versi 2015) / ISO14001 (versi 2004) / ISO14001 (versi 2015), digabungkeun sareng produksi aktual, sareng ngahontal hasil awal.

♦ Kauntungannana kapasitas:Kami gaduh 4 pabrik sareng 250 peralatan produksi propésional domestik sareng asing, anu tiasa nyumponan kabutuhan produksi tina pasokan bahan baku nepi ka réngsé produk R&D ka pabrik alat. Suplai taunan 5 juta produk karbida semén.

♦ Kauntungan inventaris:Kami gaduh 10 gudang sélulér skala ageung sareng inventaris taunan 2-3 juta. Produk inventarisasi tiasa nyumponan 85% paménta pasar, sareng sadaya inventaris domestik tiasa ditransferkeun dina 3 dinten.

about1
Zoller-22
cb8d
abi_o
rt7_n
ert0_o

Struktur Organisasi

abb

Sértipikat kami

qwq
wer9
wqw