Kaunggulan tina Service

Ngalayanan Perhatosan

Technical Services (2)

Jasa Téknis

Ngaropea modél produk numutkeun kabutuhan pelanggan

Quality Guarantee

Jaminan Kualitas

Kontrol lapisan ku lapisan tina pilihan bahan kana palapis

Logistics Service

Palayanan Logistik

Domestik 8 jam kadatangan, Asia beulah kidul 48 jam kadatangan, Éropa sareng Amérika 72 jam kadatangan

Company vision

Visi perusahaan

Fokus kana téknologi karbida sareng kabutuhan klien, kumpulkeun hikmah tim, pikeun nyumponan kabutuhan sosial.

Company mission

Misi perusahaan

Pitunjuk umur karbida, buka perjalanan anyar pabrik tungtung.

Management idea

Gagasan manajemén

Ngembangkeun sumanget pagawean , ngudag kualitas kaunggulan.

Company value

Nilai perusahaan

Réalistis sareng inovatif , ngawangun kapercayaan sareng téknologi, kerjasama sacara tulus.