FAQs

FAQ

5 Patarosan anu Ditaroskeun Méméh Milih Pabrik Akhir

Sababaraha léngkah dina prosés mesin sami penting sareng milih pilihan pakakas anu paling saé pikeun padamelan anjeun. Nyulitkeun prosés nyaéta kanyataan yén unggal pakakas masing-masing ngagaduhan géométri unikna masing-masing, masing-masing penting pikeun hasil akhir tina bagian anjeun. Kami ngarékoméndasikeun naros ka diri nyalira 5 patarosan konci sateuacan ngamimitian prosés pamilihan alat. Ku ngalakukeun éta, anjeun tiasa mastikeun yén anjeun ngalakukeun rajin pikeun milih alat anu pangsaéna pikeun aplikasi anjeun. Nyandak waktos tambahan pikeun mastikeun yén anjeun milih alat anu optimal bakal ngirangan waktos siklus, ningkatkeun umur alat, sareng ngahasilkeun produk anu langkung saé.

Bahan naon anu kuring motong?

Nyaho bahan anu anjeun damel sareng pasipatanana bakal ngabantosan pilihan pabrik akhir anjeun sacara signifikan. Tiap matéri ngagaduhan sét sipat mékanis anu béda anu masihan ciri unik nalika mesin. Salaku conto, bahan plastik peryogi strategi mesin anu béda - sareng géométri alat anu béda - tibatan baja. Milih alat nganggo géométri anu diluyukeun sareng ciri unik éta bakal ngabantosan ningkatkeun kinerja pakakas sareng umur panjang.
Harvey Tool nyayogikeun seueur jinis Mini High End Mills. Wawaran na kalebet pakakas anu dioptimalkeun pikeun baja anu dikeras, paduan aheng, waja paduan sedeng, baja mesin gratis, paduan aluminium, bahan anu sangat kasar, plastik, sareng komposit. Upami alat anu anjeun pilih badé dianggo dina hiji jinis matéri, milih pikeun pabrik tungtung bahan khusus kamungkinan anjeun paling dipikaresep. Alat-alat khusus bahan ieu nyayogikeun géométri sareng palapis anu paling pas pikeun karakteristik bahan khusus anjeun. Tapi upami anjeun nargétkeun kalenturan mesin dina rupa-rupa bahan, bagian mini pabrik tungtung Harvey Tool mangrupikeun tempat anu hadé pikeun ngamimitian.
Helical Solutions ogé nyayogikeun produk anu beragam anu diluyukeun sareng bahan khusus, kalebet Aluminium Alloys & Non-Ferrous Materials; sareng Baja, Paduan Tinggi-Sémpél, & Titanium. Tiap bagian kalebet rupa-rupa cacah suling - ti 2 pabrik tungtung suling dugi ka Multi-Flute Finishers, sareng seueur profil anu béda, pilihan palapis, sareng géométri.

Operasi Mana Anu Bakal Kuring Laksanakeun?

Aplikasi tiasa meryogikeun salah sahiji atanapi seueur operasi. Operasi mesin biasa kalebet:

  • Ngalanggar tradisional
  • Slotting
  • Bérés
  • Kontur
  • Plunging
  • Panggilingan Efisiensi Tinggi

Ku ngartos operasi (s) anu diperyogikeun pikeun padamelan, masinis bakal gaduh pamahaman anu langkung saé ngeunaan tooling anu diperyogikeun. Misalna, upami padamelan kalebet kasarna tradisional sareng slotting, milih Helical Solutions Chipbreaker Rougher pikeun ngasongkeun bahan anu langkung ageung bakal janten pilihan anu langkung saé tibatan Finisher anu seueur sulingna.

Sabaraha Suling Abdi Kedah?

Salah sahiji tinimbangan anu paling penting nalika milih pabrik tungtung nyaéta nangtukeun jumlah suling anu leres. Boh bahan sareng aplikasi ngagaduhan peran penting dina kaputusan ieu.

Bahan:

Nalika damel di Bahan Non-Ferrous, pilihan anu paling umum nyaéta alat 2 atanapi 3-suling. Sacara tradisional, pilihan 2-suling parantos janten pilihan anu dipikahoyong sabab ngamungkinkeun pikeun méréskeun chip anu hadé. Nanging, pilihan 3-suling parantos kabuktosan kasuksésan dina ngarengsekeun sareng aplikasi Panggilingan Efisiensi Tinggi, sabab jumlah suling anu langkung luhur bakal ngagaduhan langkung titik kontak sareng matéri.

Bahan Ferrous tiasa mesin nganggo dimana waé ti 3 dugi ka 14-suling, gumantung kana operasi anu dilakukeun.

Aplikasi:

Ngalanggar tradisional: Nalika kasarna, sajumlah ageung bahan kedah ngalangkungan lebak suling pakakasna nalika nuju diungsikeun. Kusabab ieu, sajumlah low suling - sareng lebak suling langkung ageung - disarankeun. Parabot anu nganggo suling 3, 4, atanapi 5 ilahar dianggo pikeun kasarna tradisional.

Slotting: Pilihan 4-suling mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, sabab jumlah suling handap ngahasilkeun lebak suling anu langkung ageung sareng évakuasi chip anu langkung épisién.

Bérés: Nalika bérés dina bahan ferrous, jumlah suling tinggi disarankeun pikeun hasil anu pangsaéna. Mills End Mills kalebet dimana waé ti 5-ka-14 suling. Alat anu ditangtoskeun gumantung kana sabaraha bahan anu bakal dikaluarkeun tina bagian.

Panggilingan Efisiensi Tinggi: HEM mangrupikeun gaya kasarna anu tiasa épéktip pisan sareng ngahasilkeun tabungan waktos anu penting pikeun toko mesin. Nalika masangkeun toolpath HEM, pilih 5 nepi ka 7-suling.

Naon Diménsi Alat Husus anu Diperlukan?

Saatos nangtoskeun matéri anu anjeun damel, operasi anu badé dilakukeun, sareng jumlah suling anu diperyogikeun, léngkah salajengna mastikeun yén pamilihan pabrik tungtung anjeun ngagaduhan dimensi anu leres pikeun padamelan éta. Conto tinimbangan konci kalebet diaméter cutter, panjang potong, jangkauan, sareng profil.

Diaméter cutter

Diaméter cutter mangrupikeun ukuran anu bakal ngartikeun lebar slot, diwangun ku ujung motong alat nalika muter. Milih diaméter cutter anu ukuranna salah - ageung teuing atanapi alit - tiasa ngakibatkeun padamelan henteu réngsé hasil atanapi bagian pamungkas henteu janten spésifikasi. Salaku conto, diaméter cutter anu langkung alit nawiskeun langkung seueur clearance dina kantong anu ketat, sedengkeun alat anu langkung ageung nyayogikeun ningkatna kaku dina padamelan volume tinggi.

Panjang Cut & Reach

Panjang potongan anu diperyogikeun pikeun pabrik tungtung naon waé kedah didikte ku panjang kontak anu pangpanjangna nalika operasi. Ieu kedahna salami diperyogikeun, sareng henteu deui. Milih alat anu paling pondok anu tiasa dihasilkeun bakal ngaleutikeun overhang, setelan anu langkung kaku, sareng ngirangan obrolan. Salaku aturan jempol, upami aplikasi kedah motong di bojong langkung ageung tibatan 5x diameter alat, panginten langkung optimal pikeun ngajajah pilihan jangkauan anu dibungkus salaku gaganti panjang potongan.

Propil Alat

Gaya profil anu paling umum pikeun pabrik tungtung nyaéta pasagi, radius juru, sareng bola. Profil alun-alun dina pabrik tungtung gaduh suling sareng juru anu seukeut anu kuadrat 90 °. Profil radius juru ngagantikeun sudut seukeut anu rapuh ku radius, nambihan kakuatan sareng ngabantosan nyegah chipping nalika manjangkeun umur pakakas. Tungtungna, propil bola nampilkeun suling tanpa bagian handapna datar, sareng dibuleudkeun dina tungtung nyiptakeun "irung bola" dina ujung alat. Ieu mangrupikeun gaya panggilingan tungtung anu kuat. Ujung motong anu buleud pinuh henteu ngagaduhan juru, ngaleungitkeun titik gagalna anu paling dipikaresep tina alat, sabalikna tina ujung anu seukeut dina pabrik tungtung profil kuadrat. Profil pabrik tungtung sering dipilih ku syarat bagian, sapertos juru pasagi dina saku, meryogikeun pabrik tungtung kuadrat. Upami tiasa, pilih alat anu nganggo radius juru panggedéna anu diijinkeun ku syarat bagian anjeun. Kami ngarékoméndasikeun juru radii iraha waé aplikasi anjeun ngamungkinkeun. Upami juru pasagi leres-leres diperyogikeun, anggap kasar ku alat radius juru sareng béréskeun sareng alat propil kuadrat.

Naha kuring kedah nganggo Alat Anu Dilapis?

Nalika dianggo dina aplikasi anu leres, alat anu dilapis bakal ngabantosan kinerja ku nyayogikeun kauntungan ieu:

  • Parameter Ngajalankeun Langkung agrésif
  • Hirup Alat anu berkepanjangan
  • Ngaronjatkeun Évakuasi Chip

Hoyong damel sareng urang?