Diagram tina pabrik tungtung

image1
image2

Ringkesan Penting:

Pikeun motong gancang sareng kaku anu panggedéna, anggo pabrik tungtung anu langkung pondok kalayan diaméterna langkung ageung

Pabrik tungtung hélik hélik tiasa ngirangan obrolan sareng geter

Anggo kobalt, PM / Plus sareng karbida dina bahan anu langkung sesah sareng aplikasi produksi tinggi

Larapkeun palapis pikeun feed langkung luhur, kagancangan sareng umur pakakas

Tipe Pabrik Akhir:

image3

Pabrik tungtung alun-alun digunakeun pikeun aplikasi panggilingan umum kalebet slotting, profiling sareng terjun motong.

image4

Pabrik tungtung Keyway didamel kalayan diaméter motong alit pikeun ngahasilkeun pas ketat antara slot jalan konci anu aranjeunna motong sareng tombol kayu atanapi tombol.

image5

Pabrik tungtung bola, ogé katelah pabrik tungtung irung bola, dipaké pikeun ngagiling permukaan kontur, slotting sareng kantong. Pabrik tungtung bola diwangun tina ujung motong buleud sareng dianggo dina mesin maot sareng cetakan.

image6

Pabrik tungtung kasar, ogé katelah pabrik hog, digunakeun pikeun gancang nyabut seueur bahan nalika operasi langkung beurat. Rarancang waos ngamungkinkeun teu aya geter, tapi nyésakeun tungtung anu langkung kasar.

image7

Pabrik tungtung radius sudut gaduh ujung motong buleud sareng dianggo dimana ukuran radius khusus diperyogikeun. Pabrik tungtung chamfer pojok gaduh ujung motong anu sudut sareng dianggo dimana ukuran radius khusus henteu diperyogikeun. Kadua jinisna nyayogikeun umur alat langkung lami tibatan pabrik tungtung kuadrat.

image8

Kasar sareng ngarengsekeun pabrik tungtung dipaké dina rupa-rupa aplikasi panggilingan. Aranjeunna miceun bahan anu beurat bari nyayogikeun bérés dina hiji lolos.

image9

Pabrik tungtung bunderan sudut dipaké pikeun ngagiling bunderan ujung. Aranjeunna ngagaduhan tip motong taneuh anu nguatkeun tungtung alat sareng ngirangan ujung chipping.

image10

Pabrik bor nyaéta pakakas multifungsi anu dianggo pikeun spotting, pangeboran, countersinking, chamfering sareng sababaraha rupa operasi panggilingan.

image11

Pabrik tungtung tapered didesain nganggo ujung motong anu ipis tungtungna. Éta dipaké dina sababaraha aplikasi paeh sareng kapang.

Jenis Suling:

Suling nampilkeun alur atanapi lebak anu diteureuy kana awak pakakasna. Sajumlah suling langkung luhur ningkatkeun kakuatan pakakas sareng ngirangan rohangan atanapi aliran chip. Pabrik tungtung kalayan kirang suling dina ujung motong bakal ngagaduhan rohangan chip, sedengkeun pabrik tungtung kalayan langkung suling tiasa dianggo dina bahan motong anu langkung sesah.

image12

Suling Tunggal desain dipaké pikeun mesin gancang-gancang sareng ngaleungitkeun bahan-volume tinggi.

image13

Opat / Sababaraha Suling desain ngamungkinkeun tingkat feed gancang, tapi kusabab ruang suling ngirangan, panyabutan chip panginten janten masalah. Aranjeunna ngahasilkeun bérés langkung saé tibatan dua sareng tilu alat suling. Cocog pikeun panggilingan periferal sareng bérés.

image14

Dua Suling desain gaduh paling seueur ruang suling. Aranjeunna ngawenangkeun langkung seueur kapasitas pikeun nyandak chip sareng dianggo utamina dina slotting sareng kantong bahan sanés.

image15

Suling Tilu desain gaduh rohangan suling anu sami sareng dua suling, tapi ogé ngagaduhan bagian silang anu langkung ageung pikeun kakuatan anu langkung ageung. Éta dipaké pikeun ngepak sareng ngempelkeun bahan-bahan ferrous sareng nonferrous.

Bahan Alat motong:

Baja Kacepetan Tinggi (HSS) nyayogikeun résistansi pakean anu saé sareng biayana kirang ti kobalt atanapi pabrik akhir karbida. HSS digunakeun pikeun panggilingan tujuan umum pikeun bahan beusi sareng bahan nonferrous.

Vanadium Speed ​​Speed ​​Steel (HSSE) didamel tina waja speed tinggi, karbon, karbida vanadium sareng paduan sanés anu didesain pikeun ningkatkeun résistansi maké kasar sareng kateguhan. Ieu ilahar dianggo pikeun aplikasi umum dina waja stainless sareng aluminium silikon tinggi.

Kobalt (M-42: 8% Kobalt): Nyayogikeun ketahanan ageman anu langkung saé, teu karasa panasna langkung luhur sareng karasa tibatan waja gancang-gancang (HSS). Aya sakedik chipping atanapi microchipping dina kaayaan motong parah, ngamungkinkeun alat pikeun ngajalankeun 10% langkung gancang tibatan HSS, hasilna tingkat panyabutan logam anu hadé sareng finish anu saé. Mangrupikeun bahan anu hemat biaya anu idéal pikeun mesin beusi tuang, waja sareng waja titanium.

Bubuk Logam (PM) nyaéta langkung tangguh sareng langkung épéktip tibatan karbida. Éta langkung tangguh sareng kirang rentan ngarusak. PM ngalaksanakeun saé dina matéri <30RC sareng dianggo dina aplikasi shock-tinggi sareng stock tinggi sapertos roughing.

image16

Karbida padet nyayogikeun kekakuan anu langkung saé tibatan baja gancang-gancang (HSS). Éta tahan panas pisan sareng dianggo pikeun aplikasi kecepatan luhur dina beusi tuang, bahan nonferrous, plastik sareng bahan anu sesah pikeun mesin. Pabrik tungtung Carbide nyayogikeun rigidity anu langkung saé sareng tiasa dijalankeun 2-3X langkung gancang tibatan HSS. Nanging, tarif pakan anu beurat langkung cocog pikeun alat HSS sareng kobalt.

Carbide-Tips anu brazed ka ujung motong awak alat baja. Aranjeunna motong langkung gancang tibatan baja gancang sareng biasa digunakeun dina bahan ferrous sareng nonferrous kalebet besi cor, waja sareng waja waja. Pakakas Carbide-tipped mangrupikeun pilihan anu hemat biaya pikeun alat diameter anu langkung ageung.

Inten Polycrystalline (PCD) mangrupikeun inten sintétik anu shock sareng tahan tahan anu ngamungkinkeun pikeun motong kalayan gancang dina bahan nonferrous, plastik, sareng paduan anu sesah-sesah mesinna.

image17

Pelapis Standar / Rengse:

Titanium Nitride (TiN) mangrupikeun palapis tujuan umum anu nyayogikeun pelumasan anu luhur sareng ningkatkeun aliran chip dina bahan anu langkung lemes. Résistansi panas sareng teu karasa ngamungkinkeun alat pikeun ngajalankeun kalayan kecepatan anu langkung luhur 25% dugi ka 30% dina kagancangan mesin vs pakakas anu henteu dilapis.

Titanium Carbonitride (TiCN) nyaéta langkung sesah sareng tahan pikeun nganggo tibatan Titanium Nitride (TiN). Ieu ilahar dipaké dina stainless steel, tuang beusi sareng alloy aluminium. TiCN tiasa nyayogikeun ngajalankeun aplikasi dina kecepatan spindle anu langkung luhur. Pék ati-ati kana bahan-bahan nonferrous kusabab kacenderungan nguat. Meryogikeun paningkatan 75-100% dina kagancangan mesin vs pakakas anu henteu dilapis.

Titanium Aluminium Nitride (TiAlN) ngagaduhan suhu karasa sareng oksidasi langkung luhur ngalawan Titanium Nitride (TiN) sareng Titanium Carbonitride (TiCN). Cocog pikeun stainless steel, baja karbon campuran tinggi, campuran suhu tinggi dumasar nikel sareng paduan titanium. Paké ati-ati dina matéri nonferrous kusabab kacenderungan ka hampru. Meryogikeun paningkatan 75% dugi ka 100% dina kagancangan mesin vs alat-alat anu henteu nganggo lapisan.

Aluminium Titanium Nitride (AlTiN) mangrupikeun palapis anu paling tahan kasar sareng paling hese. Hal ieu ilahar dipaké pikeun pesawat mesin sareng bahan aerospace, campuran nikel, stainless steel, titanium, beusi cor sareng baja karbon.

Zirconium Nitride (ZrN) mirip sareng Titanium Nitride (TiN), tapi ngagaduhan suhu oksidasi anu langkung luhur sareng nolak nempel sareng nyegah ujung ngawangun. Ieu ilahar dianggo dina bahan nonferrous kalebet aluminium, kuningan, tambaga sareng titanium.

Parabot teu kacoan entong nampilkeun perawatan anu ngadukung dina ujung motong. Éta dipaké dina kagancangan kacepetan pikeun aplikasi umum dina logam nonferrous.


Waktos Post: Nov-26-2020