60 HRC Carbide 4 Suling Standar Panjang Sudut Radius End Mills

Pedaran pondok:

Kami arepkeun kami tiasa ngawangun kerjasama jangka panjang sareng sadaya pelanggan, sareng ngarepkeun kami tiasa ningkatkeun daya saing sareng ngahontal kaayaan win-win sasarengan palanggan. Kami tulus ngabagéakeun palanggan ti sakumna penjuru dunya pikeun ngahubungi kami pikeun naon waé anu anjeun peryogikeun! Wilujeng sumping sadaya palanggan boh di bumi boh di mancanagara pikeun nganjang ka pabrik urang. Kami arepkeun hubungan bisnis win-win sareng anjeun, sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé.
Perusahaan kami nuturkeun hukum sareng prakték internasional. Kami janji bakal tanggel waler pikeun babaturan, palanggan sareng sadaya mitra. Kami hoyong ngajantenkeun hubungan jangka panjang sareng silaturahim sareng unggal pelanggan ti sakumna dunya dina dasar saling nguntungkeun. Kami ngabagéakeun sadaya konsumén lami sareng énggal pikeun nganjang ka perusahaan kami pikeun negosiasi bisnis.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Pesenan No.

Diameter

D

R

Panjang motong

Lc

Diaméter Shank

d

Gancangna Panjang

L

Suling

CR600401004050R054F

4

0,5

10

4

50

4

CR600401004050R104F

4

1

10

4

50

4

CR600501305050R054F

5

0,5

13

5

50

4

CR600501305050R104F

5

1

13

5

50

4

CR600601506050R054F

6

0,5

15

6

50

4

CR600601506050R104F

6

1

15

6

50

4

CR600802008060R054F

8

0,5

20

8

60

4

CR600802008060R104F

8

1

20

8

60

4

CR600802008060R204F

8

2

20

8

60

4

CR600802008060R304F

8

3

20

8

60

4

CR601002510075R054F

10

0,5

25

10

75

4

CR601002510075R104F

10

1

25

10

75

4

CR601002510075R204F

10

2

25

10

75

4

CR601002510075R304F

10

3

25

10

75

4

CR601203012075R054F

12

0,5

30

12

75

4

CR601203012075R104F

12

1

30

12

75

4

CR601203012075R204F

12

2

30

12

75

4

CR601203012075R304F

12

3

30

12

75

4

CR601403514100R054F

14

0,5

35

14

100

4

CR601404514100R104F

14

1

45

14

100

4

CR601604516100R054F

16

0,5

45

16

100

4

CR601604516100R104F

16

1

45

16

100

4

CR601804518100R054F

18

0,5

45

18

100

4

CR601804518100R104F

18

1

45

18

100

4

CR602004520100R054F

20

0,5

45

20

100

4

CR602004520100R104F

20

1

45

20

100

4

 

CIRI & MATERI CUT

Ringkesan kauntungan

1. kualitasna saé

Sadaya pakakas didamel ku Walter ti Jérman sareng ANCA ti Australia. Urang tiasa ngajamin kualitas luhur sareng kinerja anu saé.

Unggal pakakas diperiksa ku Guhring ngadeteksi alat-alat ti Jérman, Mitutoyo ngadeteksi alat-alat ti Jepang sareng presetter alat PARLEC ti Amérika.

2. Bahan baku super sareng stabil

100% bahan bubuk tungsten primér. Héséna tina HRC40-HRC70.

Kakuatan bending tiasa ngahontal 2500-2800. Parabotna mangrupikeun tungku sinu vakum. Cocog pikeun ngolah alloy, tambaga, kapang kapang umum. non-perlakuan stainless steel Kalayan palapis Emas ALTIN-S.

3. Super palapis

Palapis kinerja tinggi ngajantenkeun umur cutter langkung lami, ningkatkeun kalancaran sareng ngirangan koefisien gesekan.

4. reputasi tinggi

Kami gaduh seueur distributor atanapi grosir di seueur nagara.

 

DIDAMEL KHUSUS

Kami ngalaksanakeun desain multi-diménsi produk numutkeun tujuan industri anjeun anu béda, sareng nyayogikeun solusi anu khusus

Nyanghareupan persaingan pasar global anu sengit, kami ngaluncurkeun stratégi ngawangun mérek sareng ngamutahirkeun sumanget "jasa berorientasi manusa sareng satia", kalayan tujuan pikeun kéngingkeun pangakuan global sareng pamekaran berkelanjutan.
Samentawis éta, urang nuju ngawangun sareng nyéépkeun pasar segitiga & kerjasama strategis pikeun ngahontal ranté suplai perdagangan multi-win pikeun dilegakeun pasar urang sacara vertikal sareng horizontal pikeun prospek anu langkung cerah. pamekaran. Filsafat urang pikeun nyiptakeun produk hemat biaya, ngamajukeun jasa anu sampurna, damel babarengan pikeun manpaat jangka panjang sareng silih, teguh modeu komprehensif sistem pemasok anu hadé sareng agén pamasaran, mérek sistem penjualan kerjasama strategis.
Kalayan beuki seueur produk Cina di sakumna dunya, bisnis internasional urang ngembang pesat sareng indikator ékonomi naékna ageung taun ka taun. Kami gaduh kayakinan anu cekap pikeun nawiskeun anjeun dua produk sareng jasa anu langkung saé, sabab kami langkung kuat, propésional sareng pangalaman dina domestik sareng internasional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami