45 HRC Carbide 3 Flute Roughing End Mill

Pedaran pondok:

Desain ganda-ujung ningkatkeun kaku sareng permukaan finish sacara épéktip. Motong ujung di tengah ngirangan résistansi motong. Kapasitas luhur slot junk nguntungkeun panyabutan chip sareng ningkatkeun efisiensi mesin. Desain 3 suling saé pikeun panyabutan chip, gampang pikeun ngolah feed nangtung, seueur dianggo dina slot, profil, sareng ngolah liang.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y


Spésifikasi
Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 4 0
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 4 0
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 4 0
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 4 0
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 4 0
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 4 0
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 4 0
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 4 0
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 4 0
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 4 0
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 4 0
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 4 0
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 4 0

 CARA PEMESAN
1 Palanggan ngirimkeun patarosan lengkep ku email atanapi tautan anu sanés.
2 Kami bales ku harga, spésifikasi, pengepakan, poto, sareng detil sanés.
3 Duanana urang satuju sareng harga sareng mastikeun detil na.
4 Kami nyerat faktur proforma sareng ngirim ka palanggan.
5 Palanggan ngadamel setoran.
6 Kami ngadamel sampel produksi masal.
7 Kami ngirimkeun sampel produk massal atanapi ngirim poto ka konsumén pikeun disahkeun.
8 Palanggan mastikeun sampel produksi masal.
9 Kami ngamimitian produksi masal. (urang gaduh saham ageung pikeun kaseueuran pabrik standar)
10 Kami nunjukkeun poto siap produk 'atanapi konsumén mariksa dina situs.
11 Palanggan ngadamel pembayaran kasaimbangan.
12 Pangiriman diatur.
13 Eupan Balik ti palanggan pikeun damel anu langkung saé di payun.

Kami merhatoskeun pisan kana palayanan palanggan, sareng ngarawat unggal palanggan. Kami ngajaga reputasi anu kuat dina industri salami mangtaun-taun. Kami jujur ​​sareng damel dina ngawangun hubungan jangka panjang sareng konsumén urang.
"Kualitas anu saé sareng harga anu lumayan" nyaéta prinsip bisnis urang. Upami anjeun resep kana produk kami atanapi aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami. Kami arepkeun ngajantenkeun hubungan koperasi sareng anjeun dina waktos anu caket.
Ngarep-ngarep ka hareup, urang bakal langkung museurkeun kana pangwangunan merek sareng promosi. Sareng dina prosés perenah strategis global merek kami ngabagéakeun langkung seueur mitra anu gabung sareng urang, damel babarengan sareng kami dumasar kana silih kauntungan. Hayu urang ngembangkeun pasar ku ngamangpaatkeun pinuh kaunggulan komprehensif urang sareng ngusahakeun ngawangun.
Kalayan kualitas anu saé, harga anu wajar sareng jasa anu tulus, urang ngaraos reputasi anu saé. Produk diékspor ka Amérika Kidul, Australia, Asia Tenggara sareng sajabina. Sambutan wilujeng sumping konsumén di bumi sareng di mancanagara pikeun gawé bareng kami pikeun masa depan anu cemerlang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami