45 HRC Carbide 3 Flute Roughing End Mill pikeun alumium

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um.
Palapis: AlTiN, Eusi aluminium tinggi nyayogikeun tahan panas sareng oksidasi anu hadé. Aplikasi: Cocog pikeun kasar baja panggilingan umum handapeun hrc 45, beusi tuang, waja alloy, jsb.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y

 Y

Spésifikasi
Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 9 * 3 * 50 3 8 3 50 3 0
MTS-4 * 12 * 4 * 50 4 10 4 50 3 0
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 13 5 50 3 0
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 3 0
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 20 8 60 3 0
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 25 10 75 3 0
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 0
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 30 12 75 3 0
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 3 0
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 0
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 0
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 0
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 0

Pakét

Step1: Panggilingan cutter parantos réngsé sareng dikirim ka gudang
Step2: Hiji pabrik tungtung dilebetkeun kana kotak palastik.
Step3: Anggo kertas gelembung udara pikeun ngempelkeun kertas plastik
Step4: Pasang barang dibungkus ku kertas gelembung udara dina karton pengepakan alit
Step5: Pasang kertas gelembung udara anu sanés dina barang sareng bungkus
Step6: Dikirim ku perusahaan logistik atanapi nyatakeun numutkeun kabutuhan pelanggan

Perusahaan urang parantos gaduh seueur pabrik top sareng tim téknologi propésional di Cina, nawiskeun produk, téknik sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén di dunya. Kajujuran nyaéta prinsip urang, operasi propésional mangrupikeun padamelan urang, palayanan mangrupikeun tujuan urang, sareng kepuasan pelanggan nyaéta masa depan urang!
Kami gaduh palanggan ti langkung ti 20 nagara sareng reputasi kami parantos dikenal ku konsumén anu kami hormati. Perbaikan anu teu aya tungtungna sareng narékahan pikeun kakurangan 0% mangrupikeun dua kawijakan kualitas utama urang. Upami anjeun peryogi nanaon, tong ragu ngahubungi kami.
Kalayan kualitas luhur, harga anu wajar, pangiriman tepat waktu sareng jasa khusus & khusus pikeun ngabantosan konsumén pikeun ngahontal tujuanana, perusahaan urang ngagaduhan pujian di pasar domestik sareng luar negeri. Pembeli wilujeng sumping ngahubungi kami.
Kusabab kualitas anu saé sareng harga anu wajar, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 10 nagara sareng daérah. Kami ngarepkeun kerjasama sareng sadaya pelanggan ti bumi sareng luar negeri. Sumawona, kapuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang anu langgeng.
Tim kami terang pisan paménta pasar di sababaraha nagara, sareng sanggup nyayogikeun produk kualitas anu pas kalayan harga anu pangsaéna pikeun pasar anu béda. Perusahaan urang parantos nyetél tim anu propésional, kréatip sareng tanggel waler pikeun ngembangkeun palanggan kalayan prinsip multi-win.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami