45 HRC Carbide 3 Suling Standar Panjang Tungtung Mills pikeun Aluminium tunggal-ujung

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um. Suling: 3 suling, sacara efektif ngécéskeun vibra- sareng motong anu stabil
A Type: Desain ganda-ujung nyayogikeun bérés lemes sareng cocog pikeun mesin semi-bérés sareng bérés.
Tipe B: Desain tunggal-ujung, sabeulah seukeut, saé pikeun dipiceun chip, kecepatan motong tinggi, seueur dianggo dina mesin kasar


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

1. Tepi motong khusus: ujung motong khusus tiasa ningkatkeun kamampuan motong. Hirupna pakakas sareng mesin bakal langkung lami
2. Suling Gamelan Sareng Leueur: Suling lemes sareng lega bakal ngaleungitkeun cutatan langkung gampang
3. Kalapis tahan Panas: Kalayan palapis HELICA anu tahan panas, tiasa dianggo pikeun ngolah gancang-gancang
4. Palapis Perunggu: Dina palapis parunggu, abrasi naon waé gampang dikenal
5. Bahan Baku Berkualitas Tinggi: Bahan baku digunakeun tina kateguhan tinggi, tungsten karbon saukuran gandum
6. Perawatan Permukaan anu Dipoles: Kalayan perlakuan permukaan anu dipoles tinggi, ngirangan koefisien gesekan tiasa dikirangan, épisiénsi bubut tiasa ditingkatkeun, langkung waktos produksi tiasa disimpen

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y


Spésifikasi
Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 9 * 3 * 50 3 9 3 50 3 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 3 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 3 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 3 1
MTS-1.5 * 5 * 4 * 50 1.5 5 4 50 3 1
MTS-2 * 6 * 4 * 50 2 6 4 50 3 1
MTS-2.5 * 8 * 4 * 50 2.5 8 4 50 3 1
MTS-3 * 9 * 4 * 50 3 9 4 50 3 1
MTS-3.5 * 12 * 4 * 50 3.5 12 4 50 3 1
MTS-4 * 12 * 4 * 50 4 12 4 50 3 2
MTS-4 * 20 * 4 * 75 4 20 4 75 3 2
MTS-4 * 25 * 4 * 100 4 25 4 100 3 2
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 15 5 50 3 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 3 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 6 100 3 2
MTS-2 * 6 * 6 * 50 2 6 6 50 3 1
MTS-3 * 9 * 6 * 50 3 9 6 50 3 1
MTS-4 * 12 * 6 * 50 4 12 6 50 3 1
MTS-5 * 15 * 6 * 50 5 15 6 50 3 1
MTS-6 * 18 * 6 * 50 6 18 6 50 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 75 6 30 6 75 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 3 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 3 2
MTS-7 * 21 * 8 * 60 7 21 8 60 3 1
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 24 8 60 3 2
MTS-8 * 35 * 8 * 75 8 35 8 75 3 2
MTS-8 * 40 * 8 * 100 8 40 8 100 3 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 3 2
MTS-9 * 27 * 10 * 75 9 27 10 75 3 1
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 30 10 75 3 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 3 2
MTS-11 * 33 * 12 * 75 11 33 12 75 3 1
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 36 12 75 3 2
MTS-12 * 45 * 100 12 45 12 100 3 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 3 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 3 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 2
MTS-14 * 65 * 14 * 150 14 65 14 150 3 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 2
MTS-16 * 65 * 16 * 150 16 65 16 150 3 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 3 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 3 2

FAQ
1) Iraha kuring tiasa kéngingkeun harga?
Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi panilitian. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun supados kami bakal nganggap prioritas pamariksaan anjeun.

2) Kumaha cara kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?
Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun mariksa kualitas kami. Upami anjeun ngan ukur peryogi sampel kosong pikeun mariksa desain sareng kualitas kertas, kami bakal nyayogikeun anjeun sampel gratis, salami anjeun kéngingkeun pengiriman ekspres.

3) Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun sampel?
Saatos anjeun mayar biaya sampel sareng ngirim kami file anu dikonfirmasi, sampel bakal siap dikirim dina 3-7 dinten. Sampel bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan express sareng sumping dina 3-5 dinten damel. Anjeun tiasa nganggo akun express anjeun atanapi mayar kami upami anjeun teu gaduh akun.

4) Sabaraha lami teu sadayana prosedur digarap?
Saatos anjeun mesen, waktos penanganan produksi sakitar 45-60 dinten. Urang peryogi 15 dinten kanggo nyiapkeun sadaya barang teras 30 dinten kanggo ngadamel.

5) Kumaha upami tanggal transportasi sareng pengiriman?
Biasana urang nganggo kiriman pikeun transprot barang. Éta sakitar 25-40 dinten. Éta ogé neraskeun dimana coutry sareng palabuan anjeun. Éta tiasa langkung pondok upami anjeun kedah ngirim barang sapertos Asia. Upami aya sababaraha kaayaan darurat urang tiasa ngirim barangna via air express, salami anjeun mayar biaya patalimarga.

6) Naha anjeun dagang perusahaan atanapi manufaturer?
Kami produsén profésional. Kami henteu ngan ukur ngagaduhan pabrik alat, tapi ogé ngagaduhan pabrik karbida.

7) Dimana pabrik anjeun ayana?
Kami ayana di Weishanhu Road 100, Xixiashu Town, New North District, Kota Changzhou, Jiangsu, Cina.

8) Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun sampel?
Saatos anjeun mayar biaya sampel sareng ngirim kami file anu dikonfirmasi, sampel bakal siap dikirim dina 3-7 dinten. Sampel bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan express sareng sumping dina 3-5 dinten damel. Anjeun tiasa nganggo akun express anjeun atanapi mayar kami upami anjeun teu gaduh akun.

9) Kumaha upami saham anjeun?
Kami gaduh produk jumlah ageung dina saham, jinis sareng ukuran biasa sadayana aya dina saham.

10) Naha pangiriman gratis tiasa?
Kami henteu nawiskeun jasa pengiriman gratis. Urang tiasa gaduh diskon upami anjeun mésér produk jumlah ageung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami