45 HRC Carbide 2 Suling Standar Panjang Bola Irung Tungtung Mills pikeun aluminium

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um.
Palapis: AlTiN, Eusi aluminium tinggi nyayogikeun tahan panas sareng oksidasi anu hadé.
Toleransi Diaméter Pabrik Tungtung: 1 < D≤6 -0.010 ~ -0.030; 6 < D≤10 -0.015 ~ -0.040; 10 < D≤20 -0.020 ~ -0.050


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Desain ganda-ujung ningkatkeun kaku sareng permukaan finish sacara épéktip. Motong ujung di tengah ngirangan résistansi motong. Kapasitas luhur slot junk nguntungkeun panyabutan chip sareng ningkatkeun efisiensi mesin. Desain 2 suling saé pikeun panyabutan chip, gampang pikeun ngolah feed nangtung, seueur dianggo dina slot, profil, sareng ngolah liang.

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y

       

Spésifikasi
Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 50-2F 3 6 3 50 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 75-2F 3 6 3 75 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 100-2F 3 6 3 100 2 2
MTS-R0.5 * 2 * 4 * 50-2F 1 2 4 50 2 1
MTS-R0.75 * 3 * 4 * 50-2F 1.5 3 4 50 2 1
MTS-R1 * 4 * 4 * 50-2F 2 4 4 50 2 1
MTS-R1.25 * 5 * 4 * 50-2F 2.5 5 4 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 4 * 50-2F 3 6 4 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 4 * 50-2F 3.5 7 4 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 50-2F 5 10 5 50 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 75-2F 5 10 5 75 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 100-2F 5 10 5 100 2 2
MTS-R2 * 8 * 6 * 50-2F 4 8 6 50 2 1
MTS-R2.5 * 10 * 6 * 50-2F 5 10 6 50 2 1
MTS-R3 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-R3.5 * 14 * 8 * 60-2F 7 14 8 60 2 1
MTS-R4 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-R4.5 * 18 * 10 * 75-2F 9 18 10 75 2 1
MTS-R5 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-R5.5 * 22 * ​​12 * 75-2F 11 22 12 75 2 1
MTS-R6 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 80-2F 14 28 14 80 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

FAQ
1) Iraha kuring tiasa kéngingkeun harga?
Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi panilitian. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun supados kami bakal nganggap prioritas pamariksaan anjeun.

2) Kumaha cara kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?
Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun mariksa kualitas kami. Upami anjeun ngan ukur peryogi sampel kosong pikeun mariksa desain sareng kualitas kertas, kami bakal nyayogikeun anjeun sampel gratis, salami anjeun kéngingkeun pengiriman ekspres.

3) Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun sampel?
Saatos anjeun mayar biaya sampel sareng ngirim kami file anu dikonfirmasi, sampel bakal siap dikirim dina 3-7 dinten. Sampel bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan express sareng sumping dina 3-5 dinten damel. Anjeun tiasa nganggo akun express anjeun atanapi mayar kami upami anjeun teu gaduh akun.

4) Sabaraha lami teu sadayana prosedur digarap?
Saatos anjeun mesen, waktos penanganan produksi sakitar 45-60 dinten. Urang peryogi 15 dinten kanggo nyiapkeun sadaya barang teras 30 dinten kanggo ngadamel.

5) Kumaha upami tanggal transportasi sareng pengiriman?
Biasana urang nganggo kiriman pikeun transprot barang. Éta sakitar 25-40 dinten. Éta ogé neraskeun dimana coutry sareng palabuan anjeun. Éta tiasa langkung pondok upami anjeun kedah ngirim barang sapertos Asia. Upami aya sababaraha kaayaan darurat urang tiasa ngirim barangna via air express, salami anjeun mayar biaya patalimarga.

6) Naha anjeun dagang perusahaan atanapi manufaturer?
Kami produsén profésional. Kami henteu ngan ukur ngagaduhan pabrik alat, tapi ogé ngagaduhan pabrik karbida.

7) Dimana pabrik anjeun ayana?
Kami ayana di Weishanhu Road 100, Xixiashu Town, New North District, Kota Changzhou, Jiangsu, Cina.

8) Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun sampel?
Saatos anjeun mayar biaya sampel sareng ngirim kami file anu dikonfirmasi, sampel bakal siap dikirim dina 3-7 dinten. Sampel bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan express sareng sumping dina 3-5 dinten damel. Anjeun tiasa nganggo akun express anjeun atanapi mayar kami upami anjeun teu gaduh akun.

9) Kumaha upami saham anjeun?
Kami gaduh produk jumlah ageung dina saham, jinis sareng ukuran biasa sadayana aya dina saham.

10) Naha pangiriman gratis tiasa?
Kami henteu nawiskeun jasa pengiriman gratis. Urang tiasa gaduh diskon upami anjeun mésér produk jumlah ageung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami