55 HRC 2 Suling Tapered Ball Nose End Mill

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo ZK30UF kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,6um. Suling: 3 suling, sacara efektif ngécéskeun vibra- sareng motong anu stabil

A Type: Desain ganda-ujung nyayogikeun bérés lemes sareng cocog pikeun mesin semi-bérés sareng bérés.

Tipe B: Desain tunggal-ujung, sabeulah seukeut, saé pikeun dipiceun chip, kecepatan motong tinggi, seueur dianggo dina mesin kasar


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

1. Tepi motong khusus: ujung motong khusus tiasa ningkatkeun kamampuan motong. Hirupna pakakas sareng mesin bakal langkung lami

2. Suling Gamelan Sareng Leueur: Suling lemes sareng lega bakal ngaleungitkeun cutatan langkung gampang

3. Kalapis tahan Panas: Kalayan palapis HELICA anu tahan panas, tiasa dianggo pikeun ngolah gancang-gancang

4. Palapis Perunggu: Dina palapis parunggu, abrasi naon waé gampang dikenal

5. Bahan Baku Berkualitas Tinggi: Bahan baku digunakeun tina kateguhan tinggi, tungsten karbon saukuran gandum

6. Perawatan Permukaan anu Dipoles: Kalayan perlakuan permukaan anu dipoles tinggi, koefisien gesekan tiasa dikirangan, épisiénsi bubut tiasa ditingkatkeun, langkung waktos produksi tiasa disimpen

Spésipikasi

Diaméter suling (mm) Panjang suling (mm) Diaméter Shank (mm) Panjangna sakabéh (mm)
R0.25 15 3.175 38
R0.5 15 3.175 38
R0.75 15 3.175 38
R1.0 15 3.175 38
R0.25 15 4 50
R0.5 15 4 50
R0.75 15 4 50
R1.0 15 4 50
R0.25 20.5 4 50
R0.5 20.5 4 50
R0.75 20.5 4 50
R1.0 20.5 4 50
R0.25 20.5 6 50
R0.5 20.5 6 50
R0.75 20.5 6 50
R1.0 20.5 6 50
R0.25 30.5 6 75
R0.5 30.5 6 75
R0.75 30.5 6 75
R1.0 30.5 6 75
R1.5 30.5 6 75
R2.0 30.5 6 75
R0.5 47 8 85
R1.0 47 8 85
R1.5 47 8 85
R2.0 47 8 85
R0.5 60 8 100
R1.0 60 8 100
R1.5 60 8 100
R2.0 60 8 100
R2.0 70 10 110
R2.0 70 12 120

Ayeuna, urang nyobian ngalebetkeun pasar énggal dimana kami henteu ngagaduhan ayana sareng ngembangkeun pasar anu parantos kami tembus. Dina akun kualitas unggul sareng harga kalapa, kami bakal janten pamimpin pasar, punten tong ragu ngahubungi kami ku telepon atanapi email, upami anjeun resep kana produk kami.
Présidén sareng sadaya anggota perusahaan hoyong nyayogikeun produk sareng jasa propésional pikeun palanggan sareng tulus ngabagéakeun sareng damel babarengan sareng sadaya nasabah pribumi sareng asing pikeun masa depan anu cerah.
Kana dinten ayeuna, kami gaduh palanggan ti sakumna dunya, kalebet Amérika Serikat, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia, Thailand, Polandia, Iran sareng Irak. Misi perusahaan kami nyaéta nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan harga anu pangsaéna. Kami ngarepkeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun!
Kapuasan palanggan teras-terasan dijantenkeun urang, nyiptakeun nilai pikeun palanggan sok janten tugas urang, hubungan bisnis anu saling nguntungkeun jangka panjang nyaéta anu urang lakukeun. Kami pasangan anu leres-leres dipercaya pikeun anjeun di Cina. Tangtosna, jasa sanésna, sapertos konsultasi, tiasa ditawarkeun ogé.
Anjeun tiasa ngantep kami terang ideu anjeun pikeun ngembangkeun desain unik pikeun modél anjeun nyalira pikeun nyegah bagian anu sami di pasar! Kami bakal nawiskeun jasa pangsaéna pikeun nyugemakeun sadaya kabutuhan! Mangga kontak kami langsung!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami