55 HRC Carbide 3 Flute Roughing End Mill pikeun alumium

Pedaran pondok:

Présidén sareng sadaya anggota perusahaan hoyong nyayogikeun produk sareng jasa propésional pikeun palanggan sareng tulus ngabagéakeun sareng damel babarengan sareng sadaya nasabah pribumi sareng asing pikeun masa depan anu cerah.
Kana dinten ayeuna, kami gaduh palanggan ti sakumna dunya, kalebet Amérika Serikat, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia, Thailand, Polandia, Iran sareng Irak. Misi perusahaan kami nyaéta nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan harga anu pangsaéna. Kami ngarepkeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun!


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 9 3 50 3 0
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 12 4 50 3 0
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 15 5 50 3 0
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 18 6 50 3 0
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 24 8 60 3 0
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 30 10 75 3 0
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 0
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 3 0
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 3 0
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 0
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 0
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 0
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 0

Fungsi Produk
1.HRC: 55 HRC
2. coated: AlTiN, TiAlN, TiAISI, TiSiN, TiN, DLC, Nano, Intan
3. Bisa dipaké pikeun ngolah palastik, kai, Aluminium.copper, cor iron, steel carbon, mold steel, stainless steel, taitanium alloy, tool steel, and heat-treated steel

Fitur Produk
1. ujung motong Husus: Tepi motong khusus tiasa ningkatkeun kamampuan motong. Hirupna pakakas sareng mesin bakal langkung lami
2. Suling lemes sareng lega: Suling lemes sareng lega bakal ngaleungitkeun potongan langkung gampang.
3. palapis tahan-panas: Kalayan palapis HELICA anu tahan panas, tiasa dianggo pikeun ngolah gancang-gancang
4.lapisan jeruk: Dina palapis jeruk, abrasi naon waé gampang dikenal
5. Bahan baku kualitas luhur: Bahan baku digunakeun tina kateguhan tinggi, tungsten karbon saukuran gandum.
6. Perawatan Permukaan anu Dipéréskeun: Kalayan perlakuan permukaan anu digosok tinggi, ngirangan koefisien gesekan tiasa dikirangan, épisién bubut tiasa ditingkatkeun, langkung waktos produksi tiasa disimpen

Ayeuna, urang sacara propésional nyayogikeun palanggan sareng produk utama urang Sareng bisnis urang sanés ngan ukur "mésér" sareng "ngajual", tapi ogé museurkeun deui. Kami nargétkeun janten pamasok satia sareng kooperator jangka panjang di Cina. Ayeuna, Kami ngarepkeun janten rerencangan sareng anjeun.
Kami gaduh tim penjualan anu propésional, aranjeunna parantos nguasai téknologi sareng prosés manufaktur anu pangsaéna, gaduh taun pangalaman dina penjualan perdagangan luar negeri, kalayan palanggan tiasa komunikasi kalayan lancar sareng akurat ngartos kabutuhan nyata palanggan, nyayogikeun palanggan kalayan layanan anu dipersonalisasi sareng produk unik.
Produk kami dikenal sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngembangkeun kabutuhan ékonomi sareng sosial. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng ngahontal kasuksésan silih!
Dina abad anyar, kami ngamajukeun sumanget perusahaan urang "Serikat, rajin, efisiensi tinggi, inovasi", sareng nempel kana kabijakan kami "dumasar kana kualitas, janten usaha, narik perhatian pikeun mérek kelas munggaran". Kami bakal nyandak kasempetan emas ieu pikeun nyiptakeun masa depan anu cerah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami