55 HRC Carbide 3 Suling Standar Panjang Tungtung Mills pikeun Aluminium

Pedaran pondok:

Pikeun minuhan sarat konsumén masing-masing pikeun masing-masing bit langkung sampurna jasa sareng produk kualitas stabil. Kami ngabagéakeun pelanggan di sakumna dunya pikeun nganjang ka kami, kalayan kerjasama kami multi-rupa, sareng babarengan ngembangkeun pasar énggal, nyiptakeun masa depan anu cemerlang!
Pangsa pasar produk urang parantos ningkat pisan taunan. Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas urutan khusus, punten kersa ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun. Kami ngarepkeun pamariksaan sareng urutan anjeun.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 9 * 3 * 50 3 9 3 50 3 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 3 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 3 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 3 1
MTS-1.5 * 5 * 4 * 50 1.5 5 4 50 3 1
MTS-2 * 6 * 4 * 50 2 6 4 50 3 1
MTS-2.5 * 8 * 4 * 50 2.5 8 4 50 3 1
MTS-3 * 9 * 4 * 50 3 9 4 50 3 1
MTS-3.5 * 12 * 4 * 50 3.5 12 4 50 3 1
MTS-4 * 12 * 4 * 50 4 12 4 50 3 2
MTS-4 * 20 * 4 * 75 4 20 4 75 3 2
MTS-4 * 25 * 4 * 100 4 25 4 100 3 2
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 15 5 50 3 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 3 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 6 100 3 2
MTS-2 * 6 * 6 * 50 2 6 6 50 3 1
MTS-3 * 9 * 6 * 50 3 9 6 50 3 1
MTS-4 * 12 * 6 * 50 4 12 6 50 3 1
MTS-5 * 15 * 6 * 50 5 15 6 50 3 1
MTS-6 * 18 * 6 * 50 6 18 6 50 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 75 6 30 6 75 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 3 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 3 2
MTS-7 * 21 * 8 * 60 7 21 8 60 3 1
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 24 8 60 3 2
MTS-8 * 35 * 8 * 75 8 35 8 75 3 2
MTS-8 * 40 * 8 * 100 8 40 8 100 3 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 3 2
MTS-9 * 27 * 10 * 75 9 27 10 75 3 1
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 30 10 75 3 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 3 2
MTS-11 * 33 * 12 * 75 11 33 12 75 3 1
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 36 12 75 3 2
MTS-12 * 45 * 100 12 45 12 100 3 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 3 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 3 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 2
MTS-14 * 65 * 14 * 150 14 65 14 150 3 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 2
MTS-16 * 65 * 16 * 150 16 65 16 150 3 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 3 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 3 2


Fungsi Produk

1.HRC: 55 HRC
2. coated: AlTiN, TiAlN, TiAISI, TiSiN, TiN, DLC, Nano, Intan
3. Bisa dipaké pikeun ngolah palastik, kai, Aluminium.copper, cor iron, steel carbon, mold steel, stainless steel, taitanium alloy, tool steel, and heat-treated steel

Fitur Produk
1. ujung motong Husus: Tepi motong khusus tiasa ningkatkeun kamampuan motong. Hirupna pakakas sareng mesin bakal langkung lami
2. Suling lemes sareng lega: Suling lemes sareng lega bakal ngaleungitkeun potongan langkung gampang.
3. palapis tahan-panas: Kalayan palapis HELICA anu tahan panas, tiasa dianggo pikeun ngolah gancang-gancang
4.lapisan jeruk: Dina palapis jeruk, abrasi naon waé gampang dikenal
5. Bahan baku kualitas luhur: Bahan baku digunakeun tina kateguhan tinggi, tungsten karbon saukuran gandum.
6. Perawatan Permukaan anu Dipéréskeun: Kalayan perlakuan permukaan anu digosok tinggi, ngirangan koefisien gesekan tiasa dikirangan, épisién bubut tiasa ditingkatkeun, langkung waktos produksi tiasa disimpen

Perusahaan urang parantos gaduh seueur pabrik top sareng tim téknologi propésional di Cina, nawiskeun produk, téknik sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén di dunya. Kajujuran nyaéta prinsip urang, operasi propésional mangrupikeun padamelan urang, palayanan mangrupikeun tujuan urang, sareng kepuasan pelanggan nyaéta masa depan urang!
Kami gaduh palanggan ti langkung ti 20 nagara sareng reputasi kami parantos dikenal ku konsumén anu kami hormati. Perbaikan anu teu aya tungtungna sareng narékahan pikeun kakurangan 0% mangrupikeun dua kawijakan kualitas utama urang. Upami anjeun peryogi nanaon, tong ragu ngahubungi kami.
Kalayan kualitas luhur, harga anu wajar, pangiriman tepat waktu sareng jasa khusus & khusus pikeun ngabantosan konsumén pikeun ngahontal tujuanana, perusahaan urang ngagaduhan pujian di pasar domestik sareng luar negeri. Pembeli wilujeng sumping ngahubungi kami.
Kusabab kualitas anu saé sareng harga anu wajar, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 10 nagara sareng daérah. Kami ngarepkeun kerjasama sareng sadaya pelanggan ti bumi sareng luar negeri. Sumawona, kapuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang anu langgeng.
Tim kami terang pisan paménta pasar di sababaraha nagara, sareng sanggup nyayogikeun produk kualitas anu pas kalayan harga anu pangsaéna pikeun pasar anu béda. Perusahaan urang parantos nyetél tim anu propésional, kréatip sareng tanggel waler pikeun ngembangkeun palanggan kalayan prinsip multi-win.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami