55 HRC Carbide 2 Suling Standar Panjang Bola Irung Tungtung Mills

Pedaran pondok:

Desain ganda-ujung ningkatkeun kaku sareng permukaan bérés sacara épéktip. Tepi ka ujung di tengah ngirangan résistansi motong. Kapasitas luhur slot junk nguntungkeun panyabutan chip sareng ningkatkeun efisiensi mesin. Desain 2flutes saé kanggo panyabutan chip, gampang pikeun ngolah feed nangtung, seueur dianggo dina slot, profil, sareng ngolah liang.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 50-2F 3 6 3 50 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 75-2F 3 6 3 75 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 100-2F 3 6 3 100 2 2
MTS-R0.5 * 2 * 4 * 50-2F 1 2 4 50 2 1
MTS-R0.75 * 3 * 4 * 50-2F 1.5 3 4 50 2 1
MTS-R1 * 4 * 4 * 50-2F 2 4 4 50 2 1
MTS-R1.25 * 5 * 4 * 50-2F 2.5 5 4 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 4 * 50-2F 3 6 4 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 4 * 50-2F 3.5 7 4 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 50-2F 5 10 5 50 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 75-2F 5 10 5 75 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 100-2F 5 10 5 100 2 2
MTS-R1.25 * 5 * 6 * 50-2F 2.5 5 6 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 6 * 50-2F 3 6 6 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 6 * 50-2F 3.5 7 6 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 6 * 50-2F 4 8 6 50 2 1
MTS-R2.25 * 9 * 6 * 50-2F 4.5 9 6 50 2 1
MTS-R2.5 * 10 * 6 * 50-2F 5 10 6 50 2 1
MTS-R3 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-R3.5 * 14 * 8 * 60-2F 7 14 8 60 2 1
MTS-R4 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-R4.5 * 18 * 10 * 75-2F 9 18 10 75 2 1
MTS-R5 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-R5.5 * 22 * ​​12 * 75-2F 11 22 12 75 2 1
MTS-R6 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 80-2F 14 28 14 80 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

Kakuatan Kami
1. Peralatan canggih sareng instrumen uji coba: Anca Australia, Jérman Walter sareng Jérman EOUER alat uji coba alat
2. Low MOQ: 5 pcs pikeun stock sareng 10 pcs pikeun kustomisasi.
3. OEM & ODM Ditarima: Sagala desain accoding kana gambar anjeun atanapi sampel.
4. Layanan Alus: Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng konsumén urang
5. Stock: Simpenan ageung pikeun pabrik tungtung standar.
6. Kualitas anu saé sareng harga anu wajar: Kualitas pangsaéna dibarengan ku harga anu wajar. Diskon béda dumasar kana kuantitas
7. Pangalaman beunghar: Kami pabrik anu ngagaduhan langkung ti 10 taun dina bidang ieu.
8,00% dina kiriman waktos: Kami gaduh saham anu saé, janten kami tiasa ngatur shippment pikeun anjeun gancang.
9. Produksi garis presisi tinggi: Kami gaduh garis produksi CNC anu dewasa sareng lengkep.

Présidén sareng sadaya anggota perusahaan hoyong nyayogikeun produk sareng jasa propésional pikeun palanggan sareng tulus ngabagéakeun sareng damel babarengan sareng sadaya nasabah pribumi sareng asing pikeun masa depan anu cerah.
Kana dinten ayeuna, kami gaduh palanggan ti sakumna dunya, kalebet Amérika Serikat, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia, Thailand, Polandia, Iran sareng Irak. Misi perusahaan kami nyaéta nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan harga anu pangsaéna. Kami ngarepkeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun!
Kapuasan palanggan teras-terasan dijantenkeun urang, nyiptakeun nilai pikeun palanggan sok janten tugas urang, hubungan bisnis anu saling nguntungkeun jangka panjang nyaéta anu urang lakukeun. Kami pasangan anu leres-leres dipercaya pikeun anjeun di Cina. Tangtosna, jasa sanésna, sapertos konsultasi, tiasa ditawarkeun ogé.
Anjeun tiasa ngantep kami terang ideu anjeun pikeun ngembangkeun desain unik pikeun modél anjeun nyalira pikeun nyegah bagian anu sami di pasar! Kami bakal nawiskeun jasa pangsaéna pikeun nyugemakeun sadaya kabutuhan! Mangga kontak kami langsung!
Parusahaan urang bakal taat kana "Kualitas munggaran,, kasampurnaan salamina, jalma-berorientasi, inovasi téknologi" filsafat bisnis. Karya atos tetep maju, inovasi dina industri, usaha pikeun usaha kelas munggaran. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngawangun modél manajemén ilmiah, pikeun diajar élmu panarjamah anu réa, pikeun ngembangkeun peralatan produksi anu maju sareng prosés produksi, pikeun nyiptakeun produk kualitas telepon saheulaanan, harga anu wajar, kualitas layanan anu tinggi, pangiriman gancang, pikeun masihan anjeun nyiptakeun nilai anyar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami