55 HRC Carbide 2 Flute Micro End Mill

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um.
Palapis: AlTiN, Eusi aluminium tinggi nyayogikeun tahan panas sareng oksidasi anu hadé.
Produk Desain: Spotting drills tiasa ngalaksanakeun centering sareng chamfering. Posisi anu tepat liang sareng chamfer parantos dilakonan dina hiji waktos pikeun ningkatkeun efisiensi ngolah.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ngabentuk eusi batuan tinggi bahan rekonstruksi batu
Motong sareng ngawangun waja hampang

Mesin foil tambaga dina etching sirkuit dicitak nol-kimia
Mesin non-ferrous sareng logam mulia pikeun pembuatan perhiasan
Mesin steels tiis-digulung sareng hampang (kalayan cairan motong)
Plak ukiran, tanda sareng penghargaan

Kami nganggo 100% bahan baku aslina, bubuk bijil tungsten karbida karbida sareng bubuk kobalt (tina basa Jérman) pikeun ngadamel batang karbida, karasa tiasa 92.5-94.0 (HRA), sareng TRS nyaéta 4200-4800 (N / mm2), ieu rod karbida tiasa mastikeun pabrik akhir kalayan résistansi abrasif anu kuat pisan sareng kakuatan dampak.

Bahan sisikian mikro baku atah, karasa luhurna sareng TRS

1, Ko: 10-12%, WC: 88-90%,

Ukuran sisikian: 0.2-0.6μm,

Teu karasa: 92.5-94.0 HRA,

TRS: 4200-4800 N / mm2,

Kapadetan: 14.3-14.8 G / cm3

2, Kami ngagaduhan 250T Extruder, 10MPa Overpressure Sintering tungku-Vakum

Dewaxing, dua alat ieu penting pisan pikeun pembuatan sareng batang karbida kualitas luhur.

3, Kami nganggo rod karbida urang nyalira pikeun 90% alat motong.

4, Kami parantos ngenalkeun mesin giling CNC canggih dina ngoperasikeun, Rollomatic, Schneeberger ti Swiss, ANCA ti Australia, Zoller ti Jérman, KEYENCE ti Jepang, nyetél (Japan FANUC, pusat ngolah lanceuk) tés laboratorium alat. Téknologi kami ti Taiwan. Jaminan presisi tinggi sareng kinerja anu saé.

5, Helix Angle: 38-42 ° (urang tiasa ngalakukeun 4 diantarana 37 °)

Diaméter ujung motong: 0,1-0,9mm

Diaméterna rod: 4mm

Panjangna: 50mm

Bentuk motong: Irung bola, Radius Sudut, Suling Taper, jsb.

Suling No.: 2 - 4

Super palapis

TiAN, TiCN TiN sareng ARCO,

ningkatkeun kahirupan alat, ngirangan koefisien gesekan.

Aplikasi

Tambaga, Cor Besi, Baja karbon, Alat baja,

Baja kapang, Baja mati, Baja tahan karat, Plastik, Arkilik, jsb.

Babandingan Kinerja Harga

Ti bubuk tungsten dugi ka tungtung pabrik, éta sababna daya saing urang!

Pastikeun ngeunaan unggal pabrik tungtung potongan gaduh kualitas saé, presisi tinggi sareng kinerja anu saé.

Langkung diskon bakal ditawarkeun numutkeun jumlah anu pasti.

Wilujeng janten agén kami, OEM ogé sayogi.
Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling
MTS-0.2 * 0.4 * 4 * 50 * 2T 0,2 0.4 4 50 2
MTS-0.3 * 0.6 * 4 * 50 * 2T 0.3 0.6 4 50 2
MTS-0.4 * 0.8 * 4 * 50 * 2T 0.4 0,8 4 50 2
MTS-0,5 * 1 * 4 * 50 * 2T 0,5 1 4 50 2
MTS-0.6 * 1.2 * 4 * 50 * 2T 0.6 1.2 4 50 2
MTS-0.7 * 1.4 * 4 * 50 * 2T 0,7 1.4 4 50 2
MTS-0.8 * 1.6 * 4 * 50 * 2T 0,8 1.6 4 50 2
MTS-0.9 * 1.8 * 4 * 50 * 2T 0,9 1.8 4 50 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami