55 HRC Carbide 4 Suling Standar Panjang Sudut Radius End Mills

Pedaran pondok:

Kami padagang Solid Carbide Corner Radius End Mills anu diperyogikeun di panjuru pasar pikeun kualitas unggulna, umur kinerja anu panjang, reliabilitas sareng akurasi dimensi. Produk Carbide End Mill ieu tiasa dianggo dina harga industri.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Fitur:
1. kakuatan maksimum
2. résistansi korosi
3. daya tahan ditingkatkeun
4. Pelumas Khusus - Gajih
5.Anti-korosi Produk
6. Ngaleupaskeun Ajen
7.Anti-Foul Emulsi: Minyak Silikon
8. suling: 4
9. bahan: alloy karbida

55 HRC Carbide 4 Suling Standar Panjang Sudut Radius End Mills
norma d D L1 L
3R0.5x3x8x50 0,5 3 8 50
3R1x3x8x50 1 3 8 50
3R0.5x4x8x50 0,5 4 8 50
3R1x4x8x50 1 4 8 50
4R0.3x4x11x50 0.3 4 11 50
4R0.5x4x11x50 0,5 4 11 50
4R1x4x11x50 1 4 11 50
4R0.5x4x11x75 0,5 4 11 75
4R1x4x11x75 1 4 11 75
4R0.5x4x11x100 0,5 4 11 100
4R1x4x11x100 1 4 11 100
5R0.5x6x13x50 0,5 6 13 50
5R1x6x13x50 1 6 13 50
6R0.5x6x15x50 0,5 6 15 50
6R1x6x15x50 1 6 15 50
6R0.5x6x15x75 0,5 6 15 75
6R1x6x15x75 1 6 15 75
6R0.5x6x15x100 0,5 6 15 100
6R1x6x15x100 1 6 15 100
8R0.5x8x20x60 0,5 8 20 60
8R1x8x20x60 1 8 20 60
8R0.5x8x20x75 0,5 8 20 75
8R1x8x20x75 1 8 20 75
8R0.5x8x20x100 0,5 8 20 100
8R1x8x20x100 1 8 20 100
8R0.5x8x20x150 0,5 8 20 150
8R1x8x20x150 1 8 20 150
10R0.5x10x25x75 0,5 10 25 75
10R1x10x25x75 1 10 25 75
10R2x10x25x75 2 10 25 75
10R0.5x10x25x100 0,5 10 25 100
10R1x10x25x100 1 10 25 100
10R2x10x25x100 2 10 25 100
10R0.5x10x25x150 0,5 10 25 150
10R1x10x25x150 1 10 25 150
12R0.5x12x30x75 0,5 12 30 75
12R1x12x30x75 1 12 30 75
12R2x12x30x75 2 12 30 75
12R0.5x12x30x100 0,5 12 30 100
12R1x12x30x100 1 12 30 100
12R2x12x30x100 2 12 30 100
12R0.5x12x30x150 0,5 12 30 150
12R1x12x30x150 1 12 30 150
16R0.5x16x40x100 0,5 16 40 100
16R1x16x40x100 1 16 40 100
16R0.5x16x40x150 0,5 16 40 150
16R1x16x40x150 1 16 40 150

Perusahaan gaduh sistem manajemen anu sampurna sareng sistem jasa saatos-penjualan. Kami bakti diri pikeun ngawangun pelopor dina industri filter. Pabrik urang daék kerjasama sareng konsumén anu béda di jero negeri sareng luar negeri pikeun kéngingkeun masa depan anu langkung saé sareng langkung saé.
Kusabab stabilitas produk kami, pasokan tepat waktu sareng jasa tulus kami, kami tiasa ngajual produk kami henteu ngan ukur di pasar domestik, tapi ogé diékspor ka nagara sareng daérah, kalebet Wétan Tengah, Asia, Éropa sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. . Dina waktos anu sasarengan, urang ogé ngalakukeun pemesanan OEM sareng ODM. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngalayanan perusahaan anjeun, sareng ngawangun kerjasama anu suksés sareng ramah sareng anjeun.
Dumasar kana produk kalayan kualitas luhur, harga kalapa, sareng jasa rentang lengkep kami, kami parantos akumulasi kakuatan sareng pangalaman propésional, sareng kami parantos ngawangun reputasi anu saé pisan di lapangan. Seiring sareng pamekaran anu teras-terasan, urang komitmen diri sanés ngan ukur pikeun bisnis domestik Cina tapi ogé pasar internasional. Muga-muga anjeun ngalih ku produk kualitas tinggi sareng jasa anu gairah. Hayu urang muka surah anyar saling nguntungkeun sareng meunang dua kali.
Tarékah kami nyaéta "integritas heula, kualitas pangsaéna". Kami gaduh kayakinan dina nyayogikeun anjeun jasa anu saé sareng produk idéal. Kami ngarep pisan kami tiasa ngawangun kerjasama bisnis win-win sareng anjeun di payun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk