55 HRC Carbide 4 Flute Roughing End Mill

Pedaran pondok:

Pamakéan partikel ultra-rupa énggal tina bahan waja tungsten, kalayan résistansi haus anu tinggi sareng kakuatan, aplikasi motong kecepatan tinggi éksklusif pikeun pemotong panggilingan sadidinten.
Sabeulahna ditutupan ku palapis, kagancangan gancang-gancang tina bahan panas tiasa diolah saé kanggo ngirangan jumlah parobihan.
Tambaga, stainless steel, baja campuran, baja alat, baja dipareuman sareng tempered, baja karbon, beusi tuang, panas diperlakukeun baja dikeras
Alat anu Épisién Gawe
Sadaya gambar anu ditingalikeun ngan ukur pikeun tujuan ilustrasi. Produk saleresna tiasa bénten-bénten kusabab Peningkatan produk


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 4 0
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 4 0
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 4 0
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 4 0
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 4 0
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 4 0
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 4 0
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 4 0
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 4 0
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 4 0
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 4 0
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 4 0
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 4 0

Fungsi Produk
1.HRC: 55 HRC
2. coated: AlTiN, TiAlN, TiAISI, TiSiN, TiN, DLC, Nano, Intan
3. Bisa dipaké pikeun ngolah palastik, kai, Aluminium.copper, cor iron, steel carbon, mold steel, stainless steel, taitanium alloy, tool steel, and heat-treated steel

Fitur Produk
1. ujung motong Husus: Tepi motong khusus tiasa ningkatkeun kamampuan motong. Hirupna pakakas sareng mesin bakal langkung lami
2. Suling lemes sareng lega: Suling lemes sareng lega bakal ngaleungitkeun potongan langkung gampang.
3. palapis tahan-panas: Kalayan palapis HELICA anu tahan panas, tiasa dianggo pikeun ngolah gancang-gancang
4.lapisan jeruk: Dina palapis jeruk, abrasi naon waé gampang dikenal
5. Bahan baku kualitas luhur: Bahan baku digunakeun tina kateguhan tinggi, tungsten karbon saukuran gandum.
6. Perawatan Permukaan anu Dipéréskeun: Kalayan perlakuan permukaan anu digosok tinggi, ngirangan koefisien gesekan tiasa dikirangan, épisién bubut tiasa ditingkatkeun, langkung waktos produksi tiasa disimpen

Sajauh produk kami parantos diekspor ka wétan Éropa, Wétan Tengah, Tenggara, Afrika sareng Amérika Kidul sareng sajabana. Kami gaduh penjualan yérés 13 taun di beulahan Isuzu di bumi sareng di luar negeri sareng kapamilikan sistem mariksa bagian Isuzu éléktronik anu dimodernisasi. Kami ngahargaan inti inti kami tina kajujuran dina bisnis, prioritas dina jasa sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun palanggan sareng produk anu saé kualitas luhur sareng jasa anu saé.
Perusahaan urang parantos gaduh seueur pabrik top sareng tim téknologi propésional di Cina, nawiskeun produk, téknik sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén di dunya. Kajujuran nyaéta prinsip urang, operasi propésional mangrupikeun padamelan urang, palayanan mangrupikeun tujuan urang, sareng kepuasan pelanggan nyaéta masa depan urang!
Kami gaduh palanggan ti langkung ti 20 nagara sareng reputasi kami parantos dikenal ku konsumén anu kami hormati. Perbaikan anu teu aya tungtungna sareng narékahan pikeun kakurangan 0% mangrupikeun dua kawijakan kualitas utama urang. Upami anjeun peryogi nanaon, tong ragu ngahubungi kami.
Kalayan kualitas luhur, harga anu wajar, pangiriman tepat waktu sareng jasa khusus & khusus pikeun ngabantosan konsumén pikeun ngahontal tujuanana, perusahaan urang ngagaduhan pujian di pasar domestik sareng luar negeri. Pembeli wilujeng sumping ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami