55 HRC Carbide 3 Suling Standar Panjang Tungtung Mills pikeun Aluminium tunggal-ujung

Pedaran pondok:

Kami gaduh insinyur paling luhur dina industri ieu sareng hiji tim anu épéktip dina panalungtikan. Naon deui, urang gaduh sungut arsip nyalira sareng pasar di Cina kalayan harga murah. Kituna, urang tiasa minuhan patarosan anu béda ti klien anu sanés. Punten milarian halaman wéb kami pikeun parios langkung seueur inpormasi tina produk kami.
Produk kami dikenal sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan kabutuhan ékonomi sareng sosial sacara teras-terasan. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng silih kasuksésan!
Profesi, Pangabdian sok penting pikeun misi urang. Kami parantos saluyu sareng palayanan pelanggan, nyiptakeun tujuan manajemén nilai sareng taat kana kaikhlasan, dédikasi, ideu manajemén anu pengkuh.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.  
MTS-3 * 9 * 3 * 50 * 3T 3 9 3 50 3 2 8.4
MTS-3 * 12 * 3 * 75 * 3T 3 12 3 75 3 2 12
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 3 2 15
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 3 1 9
MTS-1.5 * 5 * 4 * 50 1.5 5 4 50 3 1 9
MTS-2 * 6 * 4 * 50 2 6 4 50 3 1 9
MTS-2.5 * 8 * 4 * 50 2.5 8 4 50 3 1 9
MTS-3 * 9 * 4 * 50 3 9 4 50 3 1 9
MTS-3.5 * 12 * 4 * 50 3.5 12 4 50 3 1 9
MTS-4 * 12 * 4 * 50 * 3T 4 12 4 50 3 2 8
MTS-4 * 20 * 4 * 75 4 20 4 75 3 2 12
MTS-4 * 25 * 4 * 100 4 25 4 100 3 2 15
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 15 5 50 3 2 13.5
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 3 2 19
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 6 100 3 2 22
MTS-2 * 6 * 6 * 50 2 6 6 50 3 1 16
MTS-3 * 9 * 6 * 50 3 9 6 50 3 1 16
MTS-4 * 12 * 6 * 50 4 12 6 50 3 1 16
MTS-5 * 15 * 6 * 50 5 15 6 50 3 1 14
MTS-6 * 18 * 6 * 50 6 18 6 50 3 2 13.5
MTS-6 * 30 * 6 * 75 6 30 6 75 3 2 19
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 3 2 22
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 3 2 50
MTS-7 * 21 * 8 * 60 7 21 8 60 3 1 28
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 24 8 60 3 2 25
MTS-8 * 35 * 8 * 75 8 35 8 75 3 2 30
MTS-8 * 40 * 8 * 100 8 40 8 100 3 2 39
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 3 2 69
MTS-9 * 27 * 10 * 75 9 27 10 75 3 1 48
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 30 10 75 3 2 43
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 2 60
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 3 2 110
MTS-11 * 33 * 12 * 75 11 33 12 75 3 1 83
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 36 12 75 3 2 60
MTS-12 * 45 * 12 * 100 * 3T 12 45 12 100 3 2 76
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 3 2 138
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 3 2 90
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 2 100
MTS-14 * 65 * 14 * 150 14 65 14 150 3 2 180
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 2 140
MTS-16 * 65 * 16 * 150 16 65 16 150 3 2 230
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 2 170
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 3 2 280
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 2 200
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 3 2 350

Pengiriman sareng panyerahan:

(1) Kanggo alesan kaamanan, kami ngan bakal ngirim pesen ka alamat pangiriman anu anjeun dikonfirmasi.

(2) Kami henteu tanggel waler pikeun kacilakaan, tunda atanapi masalah sanés anu janten tanggung jawab jasa pengiriman.

(3) Anu mésér tanggung jawab pikeun pajeg sareng / atanapi tugas anu ditagihkeun ku nagara aranjeunna.

6. Asuransi:

Anu mésér tanggung jawab pikeun asuransi naon anu aranjeunna rasakeun perlu.

Kabijakan pamulangan:

Ukur Ukur

(1) Upami anjeun henteu wareg ku pameseran, anjeun tiasa tukeur barangna. Anu mésér tanggung jawab sadayana biaya pengiriman salajengna.

(2) Anu mésér kedah ngahubungi kami dina waktos 3 dinten saatos dikirimkeun upami aranjeunna hoyong tukeur barang anu rusak atanapi salah dikirim.

(3) Léngkah Exchange:

a. Hubungi kami via pusat pesen Alibaba.com;

b. Nyayogikeun detil saloba mungkin ngeunaan masalah anu anjeun alami;

c. Otorisasi pikeun ngabalikeun barang bakal dikaluarkeun;

d. Balikkeun barang pikeun tukeur anu disatujuan.

(4) Sadayana barang-barang kedah dipulangkeun dina kaayaan aslina, pikeun lolos pikeun tukeur.

(5) Punten perhatoskeun:

Kami henteu nutupan barang pikeun karusakan saatos dianggo atanapi salaku akibat tina karuksakan cai.

"Kualitas anu saé sareng harga anu lumayan" nyaéta prinsip bisnis urang. Upami anjeun resep kana produk kami atanapi aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami. Kami arepkeun ngajantenkeun hubungan koperasi sareng anjeun dina waktos anu caket.
Ngarep-ngarep ka hareup, urang bakal langkung museurkeun kana pangwangunan merek sareng promosi. Sareng dina prosés perenah strategis global merek kami ngabagéakeun langkung seueur mitra anu gabung sareng urang, damel babarengan sareng kami dumasar kana silih kauntungan. Hayu urang ngembangkeun pasar ku ngamangpaatkeun pinuh kaunggulan komprehensif urang sareng ngusahakeun ngawangun.
Kalayan kualitas anu saé, harga anu wajar sareng jasa anu tulus, urang ngaraos reputasi anu saé. Produk diékspor ka Amérika Kidul, Australia, Asia Tenggara sareng sajabina. Sambutan wilujeng sumping konsumén di bumi sareng di mancanagara pikeun gawé bareng kami pikeun masa depan anu cemerlang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami