HRC55 Carbide 3 Suling Panjang Panjang Tungtung Mills pikeun Aluminium

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo ZK30UF kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,6um. Suling: 3 suling, sacara efektif ngécéskeun vibra- sareng motong anu stabil

A Type: Desain ganda-ujung nyayogikeun bérés lemes sareng cocog pikeun mesin semi-bérés sareng bérés.

Tipe B: Desain tunggal-ujung, sabeulah seukeut, saé pikeun dipiceun chip, kecepatan motong tinggi, seueur dianggo dina mesin kasar


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Diameter Panjang motong Diaméter Shank Gancangna Panjang Suling
3 15 3 75 3
3 15 3 100 3
4 20 4 75 3
4 25 5 100 3
5 20 5 75 3
5 25 5 100 3
6 30 6 75 3
6 30 6 100 3
6 40 6 150 3
8 35 8 75 3
8 40 8 100 3
8 50 8 150 3
10 40 10 100 3
10 50 10 150 3
12 45 12 100 3
12 60 12 150 3
14 60 14 150 3
16 60 16 150 3
18 60 18 150 3
20 70 20 150 3

 

  Bahan Workpiece
 Baja Karbon  Baja waja  Tuang Beusi  Alloy Aluminium  Tambaga Alloy  Beusi sténless  Baja atos
      Y Y    

Y fitSuitable

Kalayan tujuan "nol cacat". Pikeun miara lingkungan, sareng pangasilan sosial, jaga tanggung jawab sosial karyawan salaku tugas sorangan. Kami ngabagéakeun babaturan ti sakumna penjuru dunya pikeun nganjang sareng ngabimbing urang supados urang tiasa ngahontal tujuan win-win babarengan.
Kalayan sadayana pangrojong ieu, urang tiasa ngalayanan unggal palanggan kalayan produk kualitas sareng pengiriman tepat waktu kalayan tanggung jawab pisan. Janten perusahaan anu ngora, kami panginten sanés anu pangsaéna, tapi urang nyobian anu pangsaéna janten pasangan anu saé anjeun.
Kami nampi wilujeng sumping konsumén domestik sareng luar negeri pikeun nganjang ka perusahaan kami sareng nyarios bisnis. Parusahaan urang salawasna keukeuh kana prinsip "kualitas alus, harga lumrah, layanan kelas munggaran". Kami daék ngawangun kerjasama jangka panjang, ramah sareng saling mangpaat sareng anjeun.
Misi kami nyaéta "Nyayogikeun Produk kalayan Kualitas anu Handal sareng Harga anu wajar". Kami ngabagéakeun palanggan ti unggal juru dunya pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng ngahontal kasuksésan silih!
Kami parantos pengkuh kana intina bisnis "Kualitas Mimiti, Ngahargaan Kontrak sareng Nangtung ku Reputasi, nyayogikeun palanggan kalayan produk sareng jasa anu nyugemakeun. ”Réréncangan boh di bumi boh di luar nagri dipersilakan pikeun ngajalin hubungan bisnis anu langgeng sareng urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk