HRC55 Panjang Panjang Pasagi Tungtung Mill

Pedaran pondok:

1.Satu pipa palastik bungkus sapotong, sapuluh per kelompok sareng karton di luar
2. Pasang barang dibungkus ku kertas gelembung udara kana kotak.
3. Paket sanésna ditampi numutkeun sarat konsumén pikeun MTS Tungsten Steel Carbide End Mills.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 4 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 4 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 4 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 4 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 4 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 4 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 4 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 4 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 4 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 4 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 4 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 4 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 4 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 4 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 4 2
MTS-2.5 * 7 * 6 * 50 2.5 7 6 50 4 1
MTS-3 * 8 * 6 * 50 3 8 6 50 4 1
MTS-3.5 * 10 * 6 * 50 3.5 10 6 50 4 1
MTS-4 * 10 * 6 * 50 4 10 6 50 4 1
MTS-4.5 * 12 * 6 * 50 4.5 12 6 50 4 1
MTS-5 * 13 * 6 * 50 5 13 6 50 4 1
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 4 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 4 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 4 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 4 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 4 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 4 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 4 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 4 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 4 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 4 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 4 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 4 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 4 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 4 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 4 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 4 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 4 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 4 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 4 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 4 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 4 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 4 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 4 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 4 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 4 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 4 2

Kusabab kualitas anu saé sareng harga anu wajar, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 10 nagara sareng daérah. Kami ngarepkeun kerjasama sareng sadaya pelanggan ti bumi sareng luar negeri. Sumawona, kapuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang anu langgeng.
Tim kami terang pisan paménta pasar di sababaraha nagara, sareng sanggup nyayogikeun produk kualitas anu pas kalayan harga anu pangsaéna pikeun pasar anu béda. Perusahaan urang parantos nyetél tim anu propésional, kréatip sareng tanggel waler pikeun ngembangkeun palanggan kalayan prinsip multi-win.
Kalayan jasa anu unggul sareng luar biasa, kami ogé dikembangkeun babarengan sareng konsumén kami. Kaahlian sareng terang kumaha mastikeun yén urang teras-terasan nampi kapercayaan ti palanggan pikeun kagiatan bisnis urang. "Kualitas", "kajujuran" sareng "palayanan" nyaéta prinsip urang. Kasatiaan sareng komitmen urang tetep ngahargaan jasa anjeun. Hubungi Kami Dinten Kanggo inpormasi langkung lengkep, ngahubungi kami ayeuna.
Perusahaan urang haneut ngundang palanggan domestik sareng luar negeri pikeun sumping sareng negosiasi bisnis sareng kami. Hayu urang gabungkeun tangan pikeun nyiptakeun énjing anu cemerlang! Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun kalayan tulus pikeun ngahontal kaayaan win-win. Kami janji bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeun anjeun kualitas luhur sareng jasa éfisién.
Produksi kami parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah salaku sumber panangan heula kalayan harga panghandapna. Kami hormat pisan ngabagéakeun palanggan ti bumi boh di mancanagara pikeun sumping negosiasi bisnis sareng kami.
Kami komitmen pikeun nyumponan sagala kabutuhan anjeun sareng ngarengsekeun masalah téknis anu anjeun tiasa pendakan sareng komponén industri anjeun. Produk anu luar biasa sareng pangetahuan luas ngeunaan téknologi ngajantenkeun kami pilihan anu dipikaresep pikeun konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami