55 HRC Carbide 2 Suling Standar Panjang Bola Irung Tungtung Mills pikeun alumium

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo ZK30UF kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,6um.
Palapis: TiSiN, kalayan atos permukaan anu luhur pisan sareng tahan maké anu saé, AlTiN, AlTiSiN ogé Aplikasi anu sayogi: seueur dianggo dina Machining, aerospaee, mobil sareng daérah pabrik presisi anu sanés.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Jumlah suling mangrupikeun bagian penting pikeun ngendalikeun kinerja pabrik tungtung. Sacara umum, upami aya sababaraha suling, gampang ngaleupaskeun kiripik, tapi daérah anu kawilang bagian janten langkung alit sahingga janten kaku alatna digolongkeun sareng ngaktipkeun alat pikeun ngahégak motong. Di sisi anu sanésna, upami aya seueur suling, daérah bagianna janten langkung ageung sareng kakueunna janten langkung luhur, tapi kapasitas chipna turun kumargi ngirangan saku chip sareng gampang diblokir ku chip.

Kakuatan pakakas ku panjang (L) suling
Panjang alatna langkung pondok, beuki luhur kaku sareng kinerja motong.
Panjang suling janten dua kali, kaku tina pabrik tungtung murag kana 1/8. Kusabab pabrik tungtung mangrupikeun alat pikeun mindahkeun sacara horisontal, penting pikeun kaku alat janten sabanding tibalik kana panjang alat. Nganggo suling langkung panjang anu kedahna henteu saé.
Anjeun tiasa milih suling anu cocog pikeun kaayaan motong anjeun ayeuna ALATAN XUTE JIFENG, kami ngagaduhan rupa-rupa barang.
Spésifikasi

Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 50-2F 3 6 3 50 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 75-2F 3 6 3 75 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 100-2F 3 6 3 100 2 2
MTS-R0.5 * 2 * 4 * 50-2F 1 2 4 50 2 1
MTS-R0.75 * 3 * 4 * 50-2F 1.5 3 4 50 2 1
MTS-R1 * 4 * 4 * 50-2F 2 4 4 50 2 1
MTS-R1.25 * 5 * 4 * 50-2F 2.5 5 4 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 4 * 50-2F 3 6 4 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 4 * 50-2F 3.5 7 4 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 50-2F 5 10 5 50 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 75-2F 5 10 5 75 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 100-2F 5 10 5 100 2 2
MTS-R2 * 8 * 6 * 50-2F 4 8 6 50 2 1
MTS-R2.5 * 10 * 6 * 50-2F 5 10 6 50 2 1
MTS-R3 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-R3.5 * 14 * 8 * 60-2F 7 14 8 60 2 1
MTS-R4 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-R4.5 * 18 * 10 * 75-2F 9 18 10 75 2 1
MTS-R5 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-R5.5 * 22 * ​​12 * 75-2F 11 22 12 75 2 1
MTS-R6 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 80-2F 14 28 14 80 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

Produk kami utamina diekspor ka kidul-wétan Asia Euro-Amérika, sareng penjualan ka sadaya nagara urang. Sareng gumantung kana kualitas anu saé, harga anu wajar, jasa pangsaéna, kami ngagaduhan eupan balik anu saé ti konsumén luar negeri. Anjeun disambut pikeun ngiringan kami pikeun langkung seueur kamungkinan sareng kauntungan. Kami ngabagéakeun palanggan, asosiasi bisnis sareng réréncangan ti sagala penjuru dunya pikeun ngahubungi kami sareng milari kerjasama pikeun silih kauntungan.
Kalayan mangtaun-taun jasa sareng pamekaran anu saé, kami gaduh tim penjualan perdagangan internasional anu propésional. Produk kami parantos diékspor ka Amérika Kalér, Eropa, Jepang, Korea, Australia, Selandia Baru, Rusia sareng nagara-nagara sanés. Ningali pikeun ngawangun kerjasama anu saé sareng jangka panjang sareng anjeun di payun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami