45 HRC Square End mill-4 Suling D4mm

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um.
Palapis: AlTiN, Eusi aluminium tinggi nyayogikeun tahan panas sareng oksidasi anu hadé.
Produk Desain: Spotting drills tiasa ngalaksanakeun centering sareng chamfering. Posisi anu tepat liang sareng chamfer parantos dilakonan dina hiji waktos pikeun ningkatkeun efisiensi ngolah.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Hai, wilujeng sumping ka Alat MTS
-Kami produsen profesional alat panggilingan sareng langkung ti 25-taun pangalaman dina bidang ieu.
-Urang nyayogikeun sababaraha rupa pakakas pikeun anjeun. Anjeun tiasa ngahubungan kami sasuai ka kabutuhan anjeun atanapi nuturkeun kami pikeun inpormasi lengkep.
-Kami gaduh macem-macem jinis pabrik karbida padet, 2/3/4/6 Suling, pabrik datar / pasagi, pabrik tungtung irung bola, sudut tungtung radius pabrik, pabrik stainless steel, pabrik tungtung alloy aluminium, pabrik tungtung anu kasar, tapered pabrik tungtung, pabrik tungtung mikro, pabrik tungtung beuheung panjang, pabrik tungtung non-standar, jsb. 

 Fitur & Bahan motong

Ringkesan kauntungan

1. kualitasna saé
Sadaya pakakas didamel ku Walter ti Jérman sareng ANCA ti Australia. Urang tiasa ngajamin kualitas luhur sareng kinerja anu saé.
Unggal pakakas diperiksa ku Guhring ngadeteksi alat-alat ti Jérman, Mitutoyo ngadeteksi alat-alat ti Jepang sareng presetter alat PARLEC ti Amérika.

2. Bahan baku super sareng stabil
100% bahan bubuk tungsten primér. Héséna tina HRC40-HRC70.

Kakuatan bending tiasa ngahontal 2500-2800. Parabotna mangrupikeun tungku sinu vakum. Cocog pikeun ngolah alloy, tambaga, kapang kapang umum. non-perlakuan stainless steel Kalayan palapis Emas ALTIN-S.

3. Super palapis
Palapis kinerja tinggi ngajantenkeun umur cutter langkung lami, ningkatkeun kalancaran sareng ngirangan koefisien gesekan.

4. reputasi tinggi
Kami gaduh seueur distributor atanapi grosir di seueur nagara.

Kapuasan sareng kiridit saé pikeun unggal palanggan mangrupikeun prioritas kami. Kami difokuskeun unggal detil pamrosésan urutan pikeun konsumén dugi aranjeunna nampi produk anu aman sareng anu saé kalayan jasa logistik anu saé sareng biaya ekonomis. Gumantung kana ieu, produk kami dijual kalayan saé pisan di nagara-nagara di Afrika, Mid-East sareng Asia Tenggara.
Dumasar kana insinyur anu berpengalaman, sadaya pesenan pikeun pamrosésan berbasis gambar atanapi conto-conto ditampi. Kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé pikeun layanan palanggan anu luar biasa diantara konsumén luar negeri urang. Kami bakal terus nyobian anu pangsaéna pikeun nawiskeun produk anu saé sareng layanan anu pangsaéna. Kami ngarepkeun ngalayanan anjeun.
Kami bakal nyayogikeun produk anu langkung saé kalayan desain anu dirobih sareng jasa propésional. Kami tulus ngabagéakeun babaturan ti sakumna dunya pikeun nganjang ka perusahaan urang sareng damel babarengan sareng kami dina dasar manpaat jangka panjang sareng silih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami