45 HRC Square End mill-4 Suling

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um.
Palapis: AlTiN, Eusi aluminium tinggi nyayogikeun tahan panas sareng oksidasi anu hadé.
Produk Desain: Spotting drills tiasa ngalaksanakeun centering sareng chamfering. Posisi anu tepat liang sareng chamfer parantos dilakonan dina hiji waktos pikeun ningkatkeun efisiensi ngolah.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan gancang sareng unduhan anu ramah pikeun printer pikeun lini produk ieu. Sadaya parameter Kecepatan & Pakan anu dipasang disarankeun nilai-nilai awal anu tiasa ditingkatkeun upami dipasihan kondisi pangaturan anu optimal. Upami anjeun henteu tiasa mendakan inpormasi anu anjeun milari, Weix Tool ngagaduhan tim ahli téknis sayogi pikeun ngabantosan anjeun.

Fitur utami
* Ngidinan pikeun aplikasi kasarna sareng ngarengsekeun
* Kasabaran H6shank pikeun Panyekel alat presisi tinggi
* Palapis ALTiN pikeun pelinciran anu ditambih, kecepatan sareng feed anu langkung luhur sareng ningkatkeun résistansi pakean
* Desain motong prosés motong lemes, kaku alat anu langkung saé kahirupan anu langkung lami

Spésifikasi
Ucing. Henteu D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 2 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 2 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 2 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 2 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 2 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 2 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 2 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 2 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 2 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 2 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 2 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 2 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 2 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 2 2
MTS-2.5 * 7 * 6 * 50 2.5 7 6 50 2 1
MTS-3 * 8 * 6 * 50 3 8 6 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 6 * 50 3.5 10 6 50 2 1
MTS-4 * 10 * 6 * 50 4 10 6 50 2 1
MTS-4.5 * 12 * 6 * 50 4.5 12 6 50 2 1
MTS-5 * 13 * 6 * 50 5 13 6 50 2 1
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 2 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 2 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 2 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 2 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 2 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 2 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 2 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 2 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 2 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 2 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 2 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 2 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 2 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 2 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 2 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 2 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 2 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 2 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 2 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 2 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 2 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 2 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 2 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 2 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 2 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 2 2

 

Kiwari produk kami ngical di luar negeri sareng luar negeri hatur nuhun kana dukungan pelanggan anu biasa sareng énggal. Kami nyayogikeun produk anu saé sareng harga kalapa, ngabagéakeun para nasabah biasa sareng énggal kerjasama sareng kami!
Nyanghareupan vitalitas gelombang global integrasi ékonomi, kami yakin kalayan produk anu saé kualitas sareng tulus jasa ka sadaya palanggan sareng hoyong urang tiasa kerjasama sareng anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu cemerlang.
Perusahaan urang gaduh kakuatan anu réa sareng ngagaduhan sistem jaringan penjualan anu stabil sareng sampurna. Kami ngarepkeun kami tiasa ngajantenkeun hubungan bisnis anu saé sareng sadaya nasabah ti bumi sareng luar negeri dumasar kana saling nguntungkeun.
Kami arepkeun kami tiasa ngawangun kerjasama jangka panjang sareng sadaya pelanggan, sareng ngarepkeun kami tiasa ningkatkeun daya saing sareng ngahontal kaayaan win-win sasarengan palanggan. Kami tulus ngabagéakeun palanggan ti sakumna penjuru dunya pikeun ngahubungi kami pikeun naon waé anu anjeun peryogikeun! Wilujeng sumping sadaya palanggan boh di bumi boh di mancanagara pikeun nganjang ka pabrik urang. Kami arepkeun hubungan bisnis win-win sareng anjeun, sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé.
Perusahaan kami nuturkeun hukum sareng prakték internasional. Kami janji bakal tanggel waler pikeun babaturan, palanggan sareng sadaya mitra. Kami hoyong ngajantenkeun hubungan jangka panjang sareng silaturahim sareng unggal pelanggan ti sakumna dunya dina dasar saling nguntungkeun. Kami ngabagéakeun sadaya konsumén lami sareng énggal pikeun nganjang ka perusahaan kami pikeun negosiasi bisnis.



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami