HRC45 Carbide 4 Suling Standar Panjang Mills Akhir

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo YG10X kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,8um.

Palapis: AlTiN, Eusi aluminium tinggi nyayogikeun tahan panas sareng oksidasi anu hadé.

Toleransi Diaméter Pabrik Tungtung: 1 D≤6 -0.010 -0.030; 6 D≤10 -0.015 -0.040; 10 D≤20 -0.020 -0.050


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Diameter

D

Panjang motong

Lc

Diaméter Shank

d

Gancangna Panjang

L

Suling

3

8

3

50

4

1

3

4

50

4

1.5

4

4

50

4

2

6

4

50

4

2.5

7

4

50

4

3

8

4

50

4

3.5

10

4

50

4

4

10

4

50

4

5

13

5

50

4

2.5

7

6

50

4

3

8

6

50

4

3.5

10

6

50

4

4

10

6

50

4

4.5

12

6

50

4

5

13

6

50

4

6

15

6

50

4

7

18

8

60

4

8

20

8

60

4

9

23

10

75

4

10

25

10

75

4

11

28

12

75

4

12

30

12

75

4

14

35

14

80

4

14

45

14

100

4

16

45

16

100

4

18

45

18

100

4

20

45

20

100

4

 

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y

 

BUBUKA Singkat

Hai, wilujeng sumping ka Alat MTS

-Kami produsen profesional alat panggilingan sareng langkung ti 25-taun pangalaman dina bidang ieu.

-Urang nyayogikeun sababaraha rupa pakakas pikeun anjeun. Anjeun tiasa ngahubungan kami sasuai ka kabutuhan anjeun atanapi nuturkeun kami pikeun inpormasi lengkep.

-Kami gaduh macem-macem jinis pabrik karbida padet, 2/3/4/6 Suling, pabrik datar / pasagi, pabrik tungtung irung bola, sudut tungtung radius pabrik, pabrik stainless steel, pabrik tungtung alloy aluminium, pabrik tungtung anu kasar, tapered pabrik tungtung, pabrik tungtung mikro, pabrik tungtung beuheung panjang, pabrik tungtung non-standar, jsb.

Dumasar kana lini produksi otomatis kami, saluran paméséran bahan ajeg sareng sistem subkontrak gancang parantos diwangun di daratan Cina pikeun minuhan sarat anu langkung lega sareng langkung luhur dina taun-taun ayeuna. Kami ngarepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan sadunya pikeun ngembangkeun umum sareng silih kauntungan! Kapercayaan sareng persetujuan anjeun mangrupikeun hadiah anu paling saé pikeun usaha urang. Ngajaga jujur, inovatif sareng éfisién, urang leres-leres ngarepkeun yén urang tiasa janten mitra bisnis pikeun nyiptakeun masa depan urang anu cemerlang!
Produk kami utamina diekspor ka kidul-wétan Asia Euro-Amérika, sareng penjualan ka sadaya nagara urang. Sareng gumantung kana kualitas anu saé, harga anu wajar, jasa pangsaéna, kami ngagaduhan eupan balik anu saé ti konsumén luar negeri. Anjeun disambut pikeun ngiringan kami pikeun langkung seueur kamungkinan sareng kauntungan. Kami ngabagéakeun palanggan, asosiasi bisnis sareng réréncangan ti sagala penjuru dunya pikeun ngahubungi kami sareng milari kerjasama pikeun silih kauntungan.
Kalayan mangtaun-taun jasa sareng pamekaran anu saé, kami gaduh tim penjualan perdagangan internasional anu propésional. Produk kami parantos diékspor ka Amérika Kalér, Eropa, Jepang, Korea, Australia, Selandia Baru, Rusia sareng nagara-nagara sanés. Ningali pikeun ngawangun kerjasama anu saé sareng jangka panjang sareng anjeun di payun!
Parusahaan urang, anu salawasna ngeunaan kualitas salaku yayasan parusahaan, milari pangwangunan via tingkat luhur kapercayaan, patuh kana standar manajemen kualitas iso9000 ketat, nyiptakeun parusahaan peringkat luhur ku sumanget kajujuran kamajuan-na optimism.
Ayeuna, urang nyobian ngalebetkeun pasar énggal dimana kami henteu ngagaduhan ayana sareng ngembangkeun pasar anu parantos kami tembus. Dina akun kualitas unggul sareng harga kalapa, kami bakal janten pamimpin pasar, punten tong ragu ngahubungi kami ku telepon atanapi email, upami anjeun resep kana produk kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami