HRC60 Carbide 4 Flute Roughing End Mill

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo ZK40SF kalayan kontén Co 12% sareng ukuran sisikian 0,6um

Palapis: AlTiSiN, kalayan teu karasa sareng stabilitas termalna dugi ka 4000HV sareng 1200 ℃, masing-masing

Toleransi Diaméter Pabrik Tungtung: 1 D≤6 -0.010 -0.030; 6 D≤10 -0.015 -0.040; 10 D≤20 -0.020 -0.050


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Diaméter D

Ngukur Panjang Lc

Diaméter Shank d

Sakabehna Panjang L

Suling

6

15

6

50

4

8

20

8

60

4

10

25

10

75

4

12

30

12

75

4

14

60

14

100

4

16

60

16

100

4

18

60

18

100

4

20

60

20

100

4

 

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y

     

Y

Kalayan sumanget enterprising "efisiensi tinggi, genah, practicality sareng inovasi", sareng saluyu sareng pedoman ngalayanan sapertos "kualitas anu saé tapi harga anu langkung saé," sareng "kiridit global", kami narékahan pikeun gawé bareng perusahaan mobil bagian-bagian mobil di panjuru bumi dunya pikeun nyieun kerjasama win-win.
Perusahaan gaduh sistem manajemen anu sampurna sareng sistem jasa saatos-penjualan. Kami bakti diri pikeun ngawangun pelopor dina industri filter. Pabrik urang daék kerjasama sareng konsumén anu béda di jero negeri sareng luar negeri pikeun kéngingkeun masa depan anu langkung saé sareng langkung saé.
Kusabab stabilitas produk kami, pasokan tepat waktu sareng jasa tulus kami, kami tiasa ngajual produk kami henteu ngan ukur di pasar domestik, tapi ogé diékspor ka nagara sareng daérah, kalebet Wétan Tengah, Asia, Éropa sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. . Dina waktos anu sasarengan, urang ogé ngalakukeun pemesanan OEM sareng ODM. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngalayanan perusahaan anjeun, sareng ngawangun kerjasama anu suksés sareng ramah sareng anjeun.
Dumasar kana produk kalayan kualitas luhur, harga kalapa, sareng jasa rentang lengkep kami, kami parantos akumulasi kakuatan sareng pangalaman propésional, sareng kami parantos ngawangun reputasi anu saé pisan di lapangan. Seiring sareng pamekaran anu teras-terasan, urang komitmen diri sanés ngan ukur pikeun bisnis domestik Cina tapi ogé pasar internasional. Muga-muga anjeun ngalih ku produk kualitas tinggi sareng jasa anu gairah. Hayu urang muka surah anyar saling nguntungkeun sareng meunang dua kali.
Tarékah kami nyaéta "integritas heula, kualitas pangsaéna". Kami gaduh kayakinan dina nyayogikeun anjeun jasa anu saé sareng produk idéal. Kami ngarep pisan kami tiasa ngawangun kerjasama bisnis win-win sareng anjeun di payun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami