HRC65 Carbide 4 Flute Roughing End Mill

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo GU25UF kalayan kontén Co 12% sareng ukuran sisikian 0,4um

Palapis: AlTiSiN, kalayan teu karasa sareng stabilitas termalna dugi ka 4000HV sareng 1200 ℃, masing-masing Aplikasi: Cocog sareng panggilingan stainless steel, waja atos, paduan titanium, sareng sajabana


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

 Kakuatan urang

1. Alat-alat canggih sareng instrumen uji coba: Australia Anca, Jérman Walter sareng alat uji alat Jerman EOUER

2. MOQ Lemah: 10 pcs kanggo saham sareng 20pcs kanggo kustomisasi.

3. OEM & ODM Ditarima: Desain naon waé numutkeun gambar anjeun atanapi conto.

4. Palayanan Saé: Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng konsumén urang

5. Simpenan: Simpenan ageung pikeun pabrik tungtung standar.

6. Kualitas anu saé sareng harga anu wajar: Kualitas pangsaéna dibarengan ku harga anu wajar. Diskon béda dumasar kana jumlah

7. Pangalaman anu euyeub: Kami parantos pabrik langkung ti 10 taun dina bidang ieu.

8,00% dina kiriman waktos: Kami gaduh saham ageung, janten urang tiasa ngatur pangiriman kanggo anjeun gancang.

9. Garis produksi CNC presisi tinggi: Kami gaduh sababaraha lini produksi CNC anu asak sareng lengkep.

Kami parantos ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng seueur palanggan.

HHAYANG PESAN

1 Palanggan ngirimkeun patarosan lengkep ku email atanapi tautan anu sanés.

2 Kami bales ku harga, spésifikasi, pengepakan, poto, sareng detil sanés.

3 Duanana urang satuju sareng harga sareng mastikeun detil na.

4 Kami nyerat faktur proforma sareng ngirim ka palanggan.

5 Palanggan ngadamel setoran.

6 Kami ngadamel sampel produksi masal.

7 Kami ngirimkeun sampel produk massal atanapi ngirim poto ka konsumén pikeun disahkeun.

8 Palanggan mastikeun sampel produksi masal.

9 Kami ngamimitian produksi masal. (urang gaduh saham ageung pikeun kaseueuran pabrik standar)

10 Kami nunjukkeun poto siap produk 'atanapi konsumén mariksa dina situs.

11 Palanggan ngadamel pembayaran kasaimbangan.

12 Pangiriman diatur.

13 Eupan Balik ti palanggan pikeun damel anu langkung saé di payun.

Diaméter D

Ngukur Panjang Lc

Diaméter Shank d

Sakabehna Panjang L

Suling

6

15

6

50

4

8

20

8

60

4

10

25

10

75

4

12

30

12

75

4

14

45

14

100

4

16

45

16

100

4

18

45

18

100

4

20

45

20

100

4

 

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y

     

Y


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami