HRC65 Carbide Standard Panjang 2F Ball Nose End Mill

Pedaran pondok:

Bahan Baku: Anggo GU25UF kalayan kontén Co 12% sareng ukuran sisikian 0,4um

Palapis: AlTiSiN, kalayan teu karasa sareng stabilitas termalna dugi ka 4000HV sareng 1200 ℃, masing-masing Aplikasi: Cocog sareng panggilingan stainless steel, waja atos, paduan titanium, sareng sajabana


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Diaméter D

Ngukur Panjang Lc

Panjangna épéktip

Shank

Diaméter d

Sakabehna Panjang L

Suling

R0.1

0.3

1

4

50

2

R0.1

0.3

2

4

50

2

R0.15

0.6

1

4

50

2

R0.15

0.6

2

4

50

2

R0.15

0.6

3

4

50

2

R0.2

0.6

2

4

50

2

R0.2

0.6

3

4

50

2

R0.2

0.6

4

4

50

2

R0.2

0.6

6

4

50

2

R0.25

0,8

2

4

50

2

R0.25

0,8

3

4

50

2

R0.25

0,8

4

4

50

2

R0.25

0,8

5

4

50

2

R0.25

0,8

6

4

50

2

R0.25

0,8

8

4

50

2

R0.3

1

2

4

50

2

R0.3

1

3

4

50

2

R0.3

1

4

4

50

2

R0.3

1

5

4

50

2

R0.3

1

6

4

50

2

R0.3

1

8

4

50

2

R0.4

1.2

3

4

50

2

R0.4

1.2

4

4

50

2

R0.4

1.2

5

4

50

2

R0.4

1.2

6

4

50

2

R0.4

1.2

8

4

50

2

R0.4

1.2

10

4

50

2

R0.5

2

5

4

50

2

R0.5

2

6

4

50

2

R0.5

2

8

4

50

2

R0.5

2

10

4

50

2

R0.5

2

12

4

50

2

R0.5

2

14

4

50

2

R0.5

2

16

4

50

2

R0.5

2

20

4

50

2

 

Bahan Workpiece

Baja Karbon

Baja waja

Tuang Beusi

Alloy Aluminium

Tambaga Alloy

Beusi sténless

Baja atos

Y

Y

Y

Y

Y

Kami salawasna taat kana nuturkeun kajujuran, saling nguntungkeun, pamekaran umum, saatos taun pamekaran sareng usaha teu kaberesahan sadaya staf, ayeuna gaduh sistem ékspor anu sampurna, solusi logistik anu beragam, komprehensif minuhan pangiriman pelanggan, angkutan udara, ekspres internasional sareng jasa logistik. Lengkepkeun satuan platform sumber pikeun konsumén kami!
Kusabab produk sareng jasa anu saé, kami nampi reputasi sareng kapercayaan anu saé ti konsumén lokal sareng internasional. Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi sareng museurkeun salah sahiji produk kami, punten kersa ngahubungi kami. Kami ngarep-ngarep janten pamasok anjeun dina waktos anu caket.
Perusahaan urang teras-terasan negeskeun kana prinsip bisnis "Kualitas, Jujur, sareng Pelanggan Kahiji" ku anu kami parantos kéngingkeun kapercayaan ti nasabah boh ti bumi boh luar negeri. Upami anjeun resep kana produk kami, punten tong ragu ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.
Kami sacara serius janji yén kami nyayogikeun sadayana palanggan kalayan produk kualitas anu pangsaéna, harga anu paling kompetitif sareng pangiriman anu paling gancang. Kami arepkeun mangtaun masa depan anu saé pikeun konsumén sareng diri urang sorangan.
Anjeun tiasa teras milarian produk anu anjeun peryogikeun di perusahaan kami! Wilujeng naroskeun ka kami ngeunaan produk kami sareng naon waé anu kami terang sareng kami tiasa ngabantosan suku cadang mobil. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun kaayaan win-win.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami