HRC65 Carbide 2 Flute Micro End Mill

Pedaran pondok:

Perusahaan urang ngadukung sumanget "inovasi, harmoni, kerja tim sareng bagi, jalan satapak, kamajuan pragmatis". Pasihan kami kasempetan sareng kami bakal ngabuktikeun kamampuan urang. Kalayan bantosan anjeun, kami yakin yén kami tiasa nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun babarengan.
Kusabab ngadegna perusahaan urang, kami parantos sadar pentingna nyayogikeun produk kualitas anu saé sareng pangsaéna sateuacan-penjualan sareng layanan purna jual. Kaseueuran masalah antara pemasok global sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarecah halangan-halangan éta pikeun mastikeun anjeun nampi naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong.
Kami gaduh pangalaman anu cekap dina ngahasilkeun produk numutkeun conto atanapi gambar. Kami ngabagéakeun pelanggan ti bumi sareng luar negeri pikeun nganjang ka perusahaan kami, sareng damel babarengan sareng kami pikeun masa depan anu hadé babarengan.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Bahan Baku: Anggo GU25UF kalayan kontén Co 10% sareng ukuran sisikian 0,6um.

Palapis: AlTiSiN, kalayan atos permukaan anu luhur pisan sareng tahan kaabadian anu saé, AlTiSiN ogé Aplikasi anu sayogi: seueur dianggo dina Machining, aerospaee, mobil sareng daérah manufaktur presisi anu sanés.

Diaméter D Ngukur Panjang Lc Diaméter Shank d Sakabehna Panjang L Suling
0,2 0.4 4 50 2
0.3 0.6 4 50 2
0.4 0,8 4 50 2
0,5 1 4 50 2
0.6 1.2 4 50 2
0,7 1.4 4 50 2
0,8 1.6 4 50 2
0,9 1.8 4 50 2

 Y fit Cocog

  Bahan Workpiece
 Baja Karbon  Baja waja  Tuang Beusi  Alloy Aluminium  Tambaga Alloy  Beusi sténless  Baja atos
Y Y Y       Y

Fitur
* Anggo bahan impoted, kateguhan luhur sareng kateguhan luhur anu saé
* Anggo nano-tech, karasa sareng stabilitas termal masing-masing dugi ka 4000HV sareng 1200 ℃,
* 2 Suling, saé kanggo miceun chip, gampang pikeun ngolah feed nangtung, seueur dianggo dina solt sareng pengolahan liang
* Cocog sareng baja Karbon / Baja Allpy / Cor Besi / Baja tahan karat / Baja atos

Catetan:
Punten nyanggakeun kasalahan 1-5mm kumargi pengukuran manual.
Warna barang anu ditembongkeun dina poto tiasa nunjukkeun rada béda dina monitor komputer kumargi monitor henteu dikalibrasi sami.

Perusahaan urang parantos gaduh seueur pabrik top sareng tim téknologi propésional di Cina, nawiskeun produk, téknik sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén di dunya. Kajujuran nyaéta prinsip urang, operasi propésional mangrupikeun padamelan urang, palayanan mangrupikeun tujuan urang, sareng kepuasan pelanggan nyaéta masa depan urang!
Kami gaduh palanggan ti langkung ti 20 nagara sareng reputasi kami parantos dikenal ku konsumén anu kami hormati. Perbaikan anu teu aya tungtungna sareng narékahan pikeun kakurangan 0% mangrupikeun dua kawijakan kualitas utama urang. Upami anjeun peryogi nanaon, tong ragu ngahubungi kami.
Kalayan kualitas luhur, harga anu wajar, pangiriman tepat waktu sareng jasa khusus & khusus pikeun ngabantosan konsumén pikeun ngahontal tujuanana, perusahaan urang ngagaduhan pujian di pasar domestik sareng luar negeri. Pembeli wilujeng sumping ngahubungi kami.
Kusabab kualitas anu saé sareng harga anu wajar, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 10 nagara sareng daérah. Kami ngarepkeun kerjasama sareng sadaya pelanggan ti bumi sareng luar negeri. Sumawona, kapuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang anu langgeng.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami