Ngagiling Batang Karbida

Pedaran pondok:

Pamakéan Disarankeun

YG10XAnggo sacara lega, kalayan karasa panas anu saé. Cocog pikeun panggilingan sareng pangeboran waja umum dina 45 HRC sareng Aluminium, jsb dina kecepatan motong anu rendah. Nyarankeun anggo kelas ieu pikeun ngadamel latihan pulas, pabrik tungtung, jsb.

ZK30UF Cocog pikeun panggilingan sareng pangeboran waja umum dina HRC 55, beusi tuang, stainless steel, alloy aluminium, sareng sajabana Nyarankeun ngadamel bor, panggilingan pemotong, reamers sareng keran.

GU25UF Cocog pikeun ngagiling paduan titanium, baja anu dikeras, alloy réfraktif handapeun HRC 62.

Nyarankeun ngadamel pabrik tungtung kalayan laju motong tinggi na reamer.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

Pesenan No.

Diaméter D

Sakabehna Panjang L

Pesenan No.

Diaméter D

Sakabehna Panjang L

FG02100

2

100

FG16100

16

100

FG03100

3

100

FG18100

18

100

FG04100

4

100

FG20100

20

100

FG05100

5

100

FG06150

6

150

FG06100

6

100

FG08150

8

150

FG07100

7

100

FG10150

10

150

FG08100

8

100

FG12150

12

150

FG09100

9

100

FG14150

14

150

FG10100

10

100

FG16150

16

150

FG12100

12

100

FG18150

18

150

 

Kelas

Eusi Kobalt

Co%

Ukuran sisikian μm

Dénsitas g / cm3

Hardenss HRA

TRS

N / mm2

YG10X

10

0,8

14.6

91.5

3800

ZK30UF

10

0.6

14.5

92

4200

GU25UF

12

0.4

14.3

92.5

4300

Kami narékahan pikeun kaunggulan, pamutahiran teras-terasan sareng inovasi, komitmen pikeun ngajantenkeun kami "kapercayaan pelanggan" sareng "pilihan mimiti téknik mesin asesoris merek" pemasok. Pilih kami, bagikeun kaayaan win-win!
Kualitas produk urang sami sareng kualitas OEM, kusabab bagian inti kami sami sareng supplier OEM. Produk di luhur parantos lulus sertifikasi propésional, sareng kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun produk standar OEM tapi ogé nampi urutan Produk anu Disaluyukeun.
Kalayan produk kelas munggaran, jasa anu saé, pangiriman gancang sareng harga pangsaéna, kami parantos kéngingkeun pujian konsumén asing pisan. Produk kami parantos diékspor ka Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng daérah sanés.
Tujuan perusahaan: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Wangunan énjing babarengan babarengan! Perusahaan kami nganggap "harga anu wajar, waktos produksi épisién sareng jasa purna jual anu saé" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami.
Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarecah halangan-halangan éta pikeun mastikeun anjeun nampi naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk