Rod Karbida Semén kosong

Pedaran pondok:

YG10XAnggo sacara lega, kalayan karasa panas anu saé. Cocog pikeun panggilingan sareng pangeboran waja umum dina 45 HRC sareng Aluminium, jsb dina kecepatan motong anu rendah. Nyarankeun anggo kelas ieu pikeun ngadamel latihan pulas, pabrik tungtung, jsb.

ZK30UF Cocog pikeun panggilingan sareng pangeboran waja umum dina HRC 55, beusi tuang, stainless steel, alloy aluminium, sareng sajabana Nyarankeun ngadamel bor, panggilingan pemotong, reamers sareng keran.

GU25UF Cocog pikeun ngagiling paduan titanium, baja anu dikeras, alloy réfraktif handapeun HRC 62.

Nyarankeun ngadamel pabrik tungtung kalayan laju motong tinggi na reamer.


Detil Produk

Langkung Produk

Tanda Produk

 Kelas Eusi KobaltCo% Ukuran sisikian μm Dénsitas g / cm3 Hardenss HRA TRSN / mm2
YG10X

10

0,8 14.6 91.5 3800
ZK30UF

10

0.6 14.5 92 4200
GU25UF

12

0.4 14.3 92.5 4300

Pamakéan Disarankeun

YG10X Anggo sacara lega, kalayan karasa panasna saé. Cocog pikeun panggilingan sareng pangeboran waja umum dina 45 HRC sareng Aluminium, jsb dina kecepatan motong anu rendah. Nyarankeun anggo kelas ieu pikeun ngadamel latihan pulas, pabrik tungtung, jsb.

 ZK30UF Cocog pikeun panggilingan sareng pangeboran waja umum dina HRC 55, beusi tuang, stainless steel, alloy aluminium, sareng sajabana Nyarankeun ngadamel latihan, pemotong panggilingan, reamers sareng keran.

 GU25UF Suitble pikeun ngagiling paduan titanium, waja atos, alloy réfraktif handapeun HRC 62.
Nyarankeun ngadamel pabrik tungtung kalayan laju motong tinggi na reamer.

Pesenan No. Diaméter D Sakabehna Panjang L Pesenan No. Diaméter D Sakabehna Panjang L
FG02100 2

100

FG16100 16 100
FG03100 3

100

FG18100 18 100
FG04100 4

100

FG20100 20 100
FG05100 5

100

FG06150 6 150
FG06100 6

100

FG08150 8 150
FG07100 7

100

FG10150 10 150
FG08100 8

100

FG12150 12 150
FG09100 9

100

FG14150 14 150
FG10100 10

100

FG16150 16 150
FG12100 12

100

FG18150 18 150

 

Perusahaan kami nawiskeun rangkeian lengkep ti pra-penjualan dugi ka layanan purna jual, ti pamekaran produk dugi ka inok panggunaan pangropéa, dumasar kana kakuatan téknis anu kuat, kinerja produk anu unggul, harga anu wajar sareng jasa anu sampurna, kami bakal teras ngembangkeun, pikeun nyayogikeun produk jeung jasa kualitas luhur, sareng ngamajukeun kerjasama anu berkepanjangan sareng konsumén kami, pangwangunan umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.
Perusahaan urang ngadukung sumanget "inovasi, harmoni, kerja tim sareng bagi, jalan satapak, kamajuan pragmatis". Pasihan kami kasempetan sareng kami bakal ngabuktikeun kamampuan urang. Kalayan bantosan anjeun, kami yakin yén kami tiasa nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun babarengan.
Kusabab ngadegna perusahaan urang, kami parantos sadar pentingna nyayogikeun produk kualitas anu saé sareng pangsaéna sateuacan-penjualan sareng layanan purna jual. Kaseueuran masalah antara pemasok global sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarecah halangan-halangan éta pikeun mastikeun anjeun nampi naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong.
Kami gaduh pangalaman anu cekap dina ngahasilkeun produk numutkeun conto atanapi gambar. Kami ngabagéakeun pelanggan ti bumi sareng luar negeri pikeun nganjang ka perusahaan kami, sareng damel babarengan sareng kami pikeun masa depan anu hadé babarengan.
Ayeuna, urang sacara propésional nyayogikeun palanggan sareng produk utama urang Sareng bisnis urang sanés ngan ukur "mésér" sareng "ngajual", tapi ogé museurkeun deui. Kami nargétkeun janten pamasok satia sareng kooperator jangka panjang di Cina. Ayeuna, Kami ngarepkeun janten rerencangan sareng anjeun.
Kami gaduh tim penjualan anu propésional, aranjeunna parantos nguasai téknologi sareng prosés manufaktur anu pangsaéna, gaduh taun pangalaman dina penjualan perdagangan luar negeri, kalayan palanggan tiasa komunikasi kalayan lancar sareng akurat ngartos kabutuhan nyata palanggan, nyayogikeun palanggan kalayan layanan anu dipersonalisasi sareng produk unik.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan sacara giat ngamajukeun budaya perusahaan tina kaunggulan, ngudag kaunggulan, taat ka konsumén heula, jasa filsafat bisnis munggaran, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung épéktip, langkung hemat biaya.

    66(1)

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk